Antonia face spectacol cu "Marabou" în Centrul Vechi! FOTO- VIDEO
UPDATE!

Energică şi cu o atitudine "războinică", Antonia a urcat pe scena spectacolului din prima seară a "Zilelor Oraşului" în aplauzele spectatorilor care abia îşi luaseră rămas- bun de la Lora.

Antonia face spectacol cu "Marabou" în Centrul Vechi! FOTO- VIDEO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

În timp ce Lora încă făcea fotografii cu fanii în spatele scenei, Antonia şi-a început recitalul, fără prea multe vorbe, cu unul dintre primele sale hit-uri, "Morena". La fel ca şi predecesoara sa pe scenă, artista cântă live, alături de band-ul ei. Toboşarul şi-a sărbătorit chiar vineri ziua de naştere şi a fost felicitat de artistă în faţa botoşănenilor.

"Marabou" pare a fi una dintre cele mai apreciate piese ale Antoniei. Surprinzător este însă out-fit-ul ei, solista purtând un tricou alb şi pantaloni cu capse, ceva mai grosuţ fiind un cardigan cu care se apără de frigul de care se plângea înante să urce pe scenă.

În faţa scenei, fanii Antoniei, de vârste diferite, adolescenţi şi adulţi, se bucură de întâlnirea cu artista şi dansează şi cântă odată cu ea. Artista a intrat în dialog cu spectatorii, întrebându-i dacă se simt bine, răspunsul fiind clar afirmativ. Interacţiunea cu publicul a fost însă destul de redusă, solista preferând să-i invite pe botoşăneni să cânte alături de ea.

În jur de două mii de spectatori se află acum în Centrul Vechi al Botoşanilor.

UPDATE:

La finalul show-ului, Antonia era aşteptată de două grupuri de fani- la baza scenei şi după gardul de protecţie supravegheat de jandarmi. Dacă pentru primul grup de fani, ceva mai redus, a avut timp să stea la fotografia, cei din al doilea grup au fost foarte dezamăgiţi că Antonia a trecut pe lâgă ei, flancată de jandarmi, şi s-a îndreptat spre autovehiculul cu care a ajuns în Centrul Vechi. Asta în ciuda chemărilor repetate ale adolescenţilor şi tinerilor care o aşteptau.
















 

 

Spune-ne opinia ta