Angela Curelariu nu s-a decis pe ce post vrea sa se retraga

Angela Curelariu nu s-a decis pe ce post vrea sa se retraga

ANGELA CURELARIU: Pe ambele nu pot sa le am, sa fiu si functionar public si sa fiu si la Ionaseni!

Directoarea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani a precizat, cand a acceptat sa se retraga din functia de conducere a institutiei, ca ar dori sa ocupe un post de sef de serviciu in cadrul unitatii.

Daca initial lua in calcul conducerea serviciului de monitorizare, acum se pare ca mai are o varianta, sa se intoarca la Centrul de la Ionaseni, acolo unde a activat aproximativ opt ani de zile, jumatate din acest timp fiind chiar director de centru.

“Ramane sa iau o decizie finala, pentru ca nu as fi vrut sa-mi pierd functia publica. La Ionaseni, daca plec, imi pierd functia publica, acolo postul fiind de natura contractuala. Asta este singura problema care m-a determinat sa nu fiu foarte decisa. Domnul presedinte al Consiliului Judetean a acceptat ambele variante, dar, daca plec acolo, trebuie sa renunt la functia publica. Inclin mai mult pentru Ionaseni, totusi, renuntand astfel la functia publica", a declarat Angela Curelariu.

Din declaratiile usor confuze ale directorului demisionar al DGASPC Botosani, se pare ca mai exista o varianta. Si anume, sa ocupe totusi postul de sef la serviciul de monitorizare, ca apoi sa se retraga la Centrul de la Ionaseni, in calitate de director.

“Am sa vad daca pot pleca pe functia de sef serviciu monitorizare si sa plec ulterior la Ionaseni. E drept ca nu as vrea sa renunt nici la functia publica, iar pe ambele nu pot sa le am, sa fiu si functionar public si sa fiu si la Ionaseni. Ramane sa ma hotarasc", a adaugat Curelariu.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
75

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
85

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

Miercuri, 24 Aprilie 2024
117

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...