ANGELA CURELARIU: Mi-am dat demisia si atata tot!

ANGELA CURELARIU: Mi-am dat demisia si atata tot!

 ANGELA CURELARIU  

Angela Curelariu si-a depus cererea de demisie!

La sfarsitul saptamanii trecute, Angela Curelariu declara ca si-a inaintat demisia din functia de director executiv din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani.

La Consiliul Judetean, pana astazi, la ora 14.00, nu era inregistrata nicio astfel de cerere. Desi Angela Curelariu a anuntat luni la amiaza ca si-a depus deja demisia la CJ, actul respectiv a ajuns la vicepresedintele Consiliului Judetean, Cristian Achitei, abia in jurul orei 15.00.

“Doamna Curelariu a trecut acum cateva minute si a adus hartia prin care solicita trecerea pe o alta functie corespunzatoare gradului ei profesional. Hartia am inaintat-o acum la secretarul judetului, urmand sa promovam o hotarare de Consiliu Judetean in sedinta din 25 martie, privind revocarea din functia de director si numirea unui interimar pana la organizarea unui concurs", a declarat Cristian Achitei, vicepresedintele Consiliului Judetean Botosani, in jurul orei 15.00.

Conform datelor furnizate de reprezentantii CJ, Angela Curelariu ar fi amintit de faptul ca in cadrul DGASPC exista cateva posturi vacante, de director economic sau sef de serviciu.

“Probabil ca domnul presedinte, cand va veni din delegatie, va avea o discutie cu Angela Curelaru, pentru a stabili de comun acord cum se va instala pe alta functie", a adaugat Cristian Achitei.

Nu foarte prietenoasa cu presa, Angela Curelariu a spus clar si raspicat ca aceasta demisie este optiunea ei si ca se va mai gandi daca ii va mai da in judecata pe cei care au facut acuzatii nefondate la adresa sa.

“Demisia este data, ca nu este data nicio rezolutie, asta e alta problema. Este optiunea mea. In ceea ce priveste acuzatiile grave facute la adresa mea, nu este adevarat absolut nimic. In toate aceste luni am respectat legea. Ramane de vazut daca ii voi da in judecata pe cei care au facut aceste acuzatii. Problema cea mai importanta pentru mine nu este acum de a oferi informatii. Important e ca mi-am dat demisia si atata tot!", a declarat Angela Curelariu.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

IMAGINI EMOȚIONANTE! Pompierii si jandarmii botoşăneni alături de copiii cu sindrom Down, în "Ştafeta Prieteniei"!

astăzi, 21:09
137

Organizat de Asociaţia „Down Activ –Moldova” pentru a marca Ziua Mondială a Sindromului Down, care se sărbătorește în fiecare an pe 21 martie, concursul „Devoltare p...

Conferință și recital Marieta Baciu - "Martie – Caleidoscop Cultural Universal"

astăzi, 19:53
83

Muzica lui Johann Sebastian Bach este ca un univers infinit, perfect desenat, al cărui mister nu va fi niciodată pe deplin descifrat. Miercuri, 21 martie 2018, începând cu ora 16:00, Biblioteca Ju...

Ei sunt cei mai buni: Elevii care vor reprezenta județul Botoșani la Olimpiada Națională de Chimie!

astăzi, 19:12
405

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani a publicat rezultatele finale și lotul care va reprezenta județul la Olimpiada Națională de Chimie. 12 elevi din unitățile de învățăm...