Angajații de la Nova Apaserv vor primi tichete de masă. Ce se întâmplă cu protestul!

Angajații de la Nova Apaserv vor primi tichete de masă. Ce se întâmplă cu protestul!

Salariații de la societatea Nova Apaserv vor primi tichete de masă, decizia fiind luată, vineri, de Consiliul de Administrație al unității.

Acordarea tichetelor de masă este una dintre revendicările solicitate de sindicaliști,  aceștia solicitând totodată și majorări salariale, la nivelul operatorului de apă fiind declanșat un conflict de muncă. 

Sindicaliștii de la Nova Apaserv au notificat conducerea societății că marți, între orele 10.00 și 12.00, vor protesta, prin încetarea activității de la casierii, dar protestul va fi suspendat, potrivit lui Cristian Sadovei, lider de sindicat.

Acordarea tichetelor de masă a fost votată de toți membrii Consiliului de Administrație, cu excepția lui Simion Drelciuc, care s-a abținut de la vot. 

"Cei din Consiliul de Administrație și-au asumat posibilitatea de acordare doar a tichetelor de masă pentru anul 2017, începând cu luna noiembrie și se fac toate demersurile pentru a fi acordate salariaților. Sperăm să se facă o revenire în matca normală a salarizării la nivelul societății Nova Apaserv. Urmează ca până pe data de 20 decembrie, cum spune și ordinanța de urgență dată de onor Guvernul, să se facă negocierea contractului colectiv de muncă și să se vadă clar aceste creșteri salariale către ce persoane se vor duce și care este cuantumul lor vizavi de fiecare ativitate în parte, începând de la calificați și până la directori", a declarat Cristian Sadovei.

Fiecare angajat de la Nova Apaserv va primi câte un tichet de masă în valoare de 10 lei pentru fiecare zi lucrătoare, fondurile necesare acordării acestora urmând a fi luate din profitul societății. 

 

 

Spune-ne opinia ta