Angajați ai Urban Serv, vizați de disponibilizare! Vezi motivul!

Vești proaste! Mai mulți angajați ai societății Urban Serv nu se vor mai regăsi în nouă organigramă propusă de conducere, care a primit deja o aprobare de principiu din partea Consiliului de Administrație.

 

Angajați ai Urban Serv, vizați de disponibilizare! Vezi motivul!

Potrivit directorului operatorului de salubritate, Simion Drelciuc, se vor desființa o parte din posturi pentru reducerea cheltuielilor, personalul vizat fiind în principal din zona administrativă, mai exact de la birouri.

Directorul Urban Serv estimează că vor fi desființate 10-15 posturi, iar principalul criteriu în baza căruia se va face selecția angajaților care rămân și care pleacă va fi competența. 

"Am propus o organigramă în Consiliul de Administrație care a fost aprobată de principiu urmând ca până la 1 septembrie să definitivăm întreaga procedură privind reorganizarea societății, ca odată cu intrarea și pe zona IV să fie toată problema rezolvată. Dispar o serie de posturi din cele existente pe partea de administrativ. O parte dintre ele se vor regăsi în sectorul productiv, iar o parte nu se vor regăsi. Vor fi disponibilizări dacă se desființează postul. Principalul motiv este nivelul cheltuielilor, pentru anul 2017 bugetul preconizat este un buget aprobat cu pierderi. Odată cu începerea activității pe zona IV ținând cont că un an de zile nu suntem plătiți trebuie să ținem sub control toate cheltuielile, și pentru activitățile curente și pentru activitatea nouă, cu atât mai mult cu cât atât Consiliul de Administrație cât și directorii au stabilite niște criterii de performanță care trebuie urmărite și îndeplinite", a declarat Simion Drelciuc.

Acesta a mai menționat că la ora actuală există un deficit de personal la sectorul productiv unde ar putea fi făcute angajări 

"Avem un deficit de șoferi la ora actuală și poate 3-5 încărcători, pe alte zone nici nu se pune problema să mai facem angajări", a mai spus Drelciuc.

 

 

Spune-ne opinia ta