Angajată de la Serviciul de Permise Botoșani, premiată pentru corectitudine - FOTO

Salariata de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Botoșani, care a refuzat o mită de 200 de euro, a fost premiată, joi, de către prefectul județului, Dan Nechifor.

Angajată de la Serviciul de Permise Botoșani, premiată pentru corectitudine - FOTO

Carmen Gabriela Magdalena a primit o plachetă în semn de recunoștință pentru faptul că a dat dovadă de profesionalism și corectitudine atunci când o persoană a încercat să îi ofere șpagă.

"Vrem cel puțin simbolic să o premiem pe doamna Magdalena pentru tot ceea ce a făcut și face în cadrul Serviciului, pentru curajul și onestitatea de care a dat dovadă în momentul în care a refuzat banii primiți de la respectiva persoană. Vreau să îi adresez mulțumirile mele personale și mulțumirile Instituției Prefectului pentru ceea ce face și este un exemplu și pentru mine și pentru colegi. Cât voi mai fi prefect mă gândesc și la o recompensă bănească. Sper să reușesc să fac și acest lucru", a spus prefectul Dan Nechifor. 

Carmen Gabriela Magdalena nu este primul angajat de la Serviciul de Permise Botoșani care a refuzat mita. 

"La nivelul Serviciului, în ultimii trei ani este a treia depistare de acel fel. Mulțumesc tuturor colegilor că își fac datoria așa cum trebuie", a precizat Dănuț Ciubotaru, directorul Serviciului de Permise. 

"Există o presiune enormă pe umerii acelor funcționari, dar acesta este riscul meseriei de funcționar public, trebuie să fii tot timpul cu zâmbetul pe buze", a conchis prefectul. 

O tânără a introdus 200 de euro în dosarul de înscriere la examinarea teoretică în vederea obţinerii permisului de conducere, pentru a beneficia de o dată a examinării mai rapidă, dar angajata de la Permise a anunțat imediat organele competente. Tânara a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani sub acuzația de dare de mită.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

S-au stabilit sumele ce vor fi repartizate primăriilor din judeţ. Cât primesc UAT-urile pentru drumuri şi proiecte! DOCUMENT

astăzi, 20:57
58

Suma totală ce va fi repartizată pentru drumuri, pentru anul 2018, este de 13,8 milioane de lei, dintre care 10,3 milioane lei vor merge la Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri, iar diferenţ...

Termen avansat pentru începerea lucrărilor la drumul strategic

astăzi, 12:41
1094

Cea mai importantă investiţie în infrastructura rutieră din judeţul Botoşani, din ultimii ani, ar putea fi demarată în toamna acestui an. Anunţul a fost făcut de preşedintele Cons...

Primar din judeţ, după şedinţa de la Consiliul Judeţean: “Dacă vreţi să mă lupt, atunci să fiu protejat”

astăzi, 11:59
674

Într-o tăcere totală s-a încheiat şedinţa de la Consiliul Judeţean, care s-a dorit a fi o dezbatere cu primarii pe marginea sumelor pe care le vor primi pentru drumuri şi pentru part...