Angajată de la Serviciul de Permise Botoșani, premiată pentru corectitudine - FOTO

Salariata de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Botoșani, care a refuzat o mită de 200 de euro, a fost premiată, joi, de către prefectul județului, Dan Nechifor.

Angajată de la Serviciul de Permise Botoșani, premiată pentru corectitudine - FOTO

Carmen Gabriela Magdalena a primit o plachetă în semn de recunoștință pentru faptul că a dat dovadă de profesionalism și corectitudine atunci când o persoană a încercat să îi ofere șpagă.

"Vrem cel puțin simbolic să o premiem pe doamna Magdalena pentru tot ceea ce a făcut și face în cadrul Serviciului, pentru curajul și onestitatea de care a dat dovadă în momentul în care a refuzat banii primiți de la respectiva persoană. Vreau să îi adresez mulțumirile mele personale și mulțumirile Instituției Prefectului pentru ceea ce face și este un exemplu și pentru mine și pentru colegi. Cât voi mai fi prefect mă gândesc și la o recompensă bănească. Sper să reușesc să fac și acest lucru", a spus prefectul Dan Nechifor. 

Carmen Gabriela Magdalena nu este primul angajat de la Serviciul de Permise Botoșani care a refuzat mita. 

"La nivelul Serviciului, în ultimii trei ani este a treia depistare de acel fel. Mulțumesc tuturor colegilor că își fac datoria așa cum trebuie", a precizat Dănuț Ciubotaru, directorul Serviciului de Permise. 

"Există o presiune enormă pe umerii acelor funcționari, dar acesta este riscul meseriei de funcționar public, trebuie să fii tot timpul cu zâmbetul pe buze", a conchis prefectul. 

O tânără a introdus 200 de euro în dosarul de înscriere la examinarea teoretică în vederea obţinerii permisului de conducere, pentru a beneficia de o dată a examinării mai rapidă, dar angajata de la Permise a anunțat imediat organele competente. Tânara a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani sub acuzația de dare de mită.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Vezi cuantumul taxelor, pentru anul 2018, datorate bugetului judeţean!

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
654

Taxele locale datorate de persoanele fizice şi persoanele juridice bugetului judeţului, pentru anul 2018, vor fi aprobate de consilierii judeţeni în şedinţa ordinară de săptămâna v...

Peste 200 de copii născuţi prematur, în 2017, la Maternitatea Botoşani. “Au fost şi copii sub 1.000 de grame”

Vineri, 17 Noiembrie 2017
1604

Numărul copiilor care se nasc prematur, la Botoşani, se păstrează constant de la un an la altul. Potrivit medicului Carmen Zaboloteanu, şeful Secţiei Neonatologie de la Secţia de Obstetrică ş...

Învingătorii născuţi la Maternitatea Botoşani, sărbătoriţi de cadrele medicale – FOTO

Vineri, 17 Noiembrie 2017
6791

Bucuria şi seninătatea de pe chipurile micuţilor nu trădează nicio clipă faptul că, atunci când au venit pe lume, unii au fost la un pas de moarte, doar mamele fiind cele care încă...