Angajată de la Serviciul de Permise Botoșani, premiată pentru corectitudine - FOTO

Salariata de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Botoșani, care a refuzat o mită de 200 de euro, a fost premiată, joi, de către prefectul județului, Dan Nechifor.

Angajată de la Serviciul de Permise Botoșani, premiată pentru corectitudine - FOTO

Carmen Gabriela Magdalena a primit o plachetă în semn de recunoștință pentru faptul că a dat dovadă de profesionalism și corectitudine atunci când o persoană a încercat să îi ofere șpagă.

"Vrem cel puțin simbolic să o premiem pe doamna Magdalena pentru tot ceea ce a făcut și face în cadrul Serviciului, pentru curajul și onestitatea de care a dat dovadă în momentul în care a refuzat banii primiți de la respectiva persoană. Vreau să îi adresez mulțumirile mele personale și mulțumirile Instituției Prefectului pentru ceea ce face și este un exemplu și pentru mine și pentru colegi. Cât voi mai fi prefect mă gândesc și la o recompensă bănească. Sper să reușesc să fac și acest lucru", a spus prefectul Dan Nechifor. 

Carmen Gabriela Magdalena nu este primul angajat de la Serviciul de Permise Botoșani care a refuzat mita. 

"La nivelul Serviciului, în ultimii trei ani este a treia depistare de acel fel. Mulțumesc tuturor colegilor că își fac datoria așa cum trebuie", a precizat Dănuț Ciubotaru, directorul Serviciului de Permise. 

"Există o presiune enormă pe umerii acelor funcționari, dar acesta este riscul meseriei de funcționar public, trebuie să fii tot timpul cu zâmbetul pe buze", a conchis prefectul. 

O tânără a introdus 200 de euro în dosarul de înscriere la examinarea teoretică în vederea obţinerii permisului de conducere, pentru a beneficia de o dată a examinării mai rapidă, dar angajata de la Permise a anunțat imediat organele competente. Tânara a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani sub acuzația de dare de mită.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Șefi cu salarii mai mici decât subordonații într-o instituție din Botoșani

Duminică, 24 Septembrie 2017
1267

Discrepanțele salariale majore apărute odată cu aplicarea noilor acte normative ce privesc salarizarea din sistemul bugetar este reclamată și de liderul de sindicat al unei instituții de cultur...

Protest în fața Instituției Prefectului din Botoșani!

Duminică, 24 Septembrie 2017
779

Una dintre principalele revendicări ale sindicaliștilor de la Confederația Națională Sindicală Cartel Alfa o reprezintă blocarea transferului taxelor sociale de la angajator către angajat....

Durerea angajaților de la Ambulanța Botoșani: Mașinile vechi cu care merg la intervenții!

Duminică, 24 Septembrie 2017
1521

Una dintre problemele cu care se confruntă angajații Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani a fost adusă în atenția parlamentarilor în Comisia pentru Dialog Social de vineri, d...