Angajări la o Direcție din subordinea Primăriei Botoșani! 21 de posturi scoase la concurs

Angajări la o Direcție din subordinea Primăriei Botoșani! 21 de posturi scoase la concurs

O Direcție din subordinea Primăriei municipiului Botoșani va face angajări masive în perioada următoare, după ce consilierii locali au aprobat în luna ianuarie modificarea organigramei.

Este vorba despre Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement, care va scoate la concurs în două săptămâni nu mai puțin de 21 de posturi.

DSPSA va angaja încă 2 muncitori, 2 șoferi, un tăietor silvic, un muncitor amenajare spații verzi și 13 muncitori necalificați.

De asemenea, va fi scos la concurs post de inspector de specialitate în cadrul Serviciului Financiar-Contabil, motivat de creșterea volumului de activitate al Direcției, din ultimii trei ani.

"Vom pregăti o serie de angajări în ceea ce privește Serviciul spații verzi. În ședința din 31 ianuarie s-a aprobat majorarea organigramei cu 21 de posturi. Tot ce va însemna întreținerea spațiilor verzi va fi făcută de către primărie, prin DSPSA, și nu va mai fi externalizată parțial că nu mai înțelegea nimeni cine și unde lucrează, cum a fost făcut în ultimii ani. Va fi un post de inginer, iar marea majoritate vor fi de municitori necalificați. La sfârșitul lunii martie, începutul lui aprilie, vrem deja să avem făcute angajările", a precizat Eugen Țurcanu, directorul DSPSA. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Regulamentul privind blocarea şi ridicarea maşinilor, din municipiul Botoşani, intră în Consiliul Local!

Joi, 23 Noiembrie 2017
2210

Regulamentul privind circulaţia în municipiul Botoşani şi activitatea de blocare/ridicare a maşinilor parcate neregulamentar intră, în sfârşit, în dezbatere şi aporbare ...

SURPRIZA din mai multe magazine de articole textile, din Botoşani: Una scrie pe etichetă, alta se vinde!

Joi, 23 Noiembrie 2017
1494

De câte ori nu vi s-a întâmplat să cumpăraţi un articol textil şi să primiţi asigurări ferme că ceea ce scrie pe etichetă, drept compoziţie a materialului, este real? Că l...

Mai multe burse şcolare acordate elevilor botoşăneni. Vezi repartiţia pe şcoli!

Joi, 23 Noiembrie 2017
920

Cuantumul şi numărul burselor ce se vor acorda în acest an şcolar elevilor din unităţile de învăţământ din municipiul Botoşani vor fi aprobate, în data de 29 noiembrie...