Angajări la o Direcție din subordinea Primăriei Botoșani! 21 de posturi scoase la concurs

Angajări la o Direcție din subordinea Primăriei Botoșani! 21 de posturi scoase la concurs

O Direcție din subordinea Primăriei municipiului Botoșani va face angajări masive în perioada următoare, după ce consilierii locali au aprobat în luna ianuarie modificarea organigramei.

Este vorba despre Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement, care va scoate la concurs în două săptămâni nu mai puțin de 21 de posturi.

DSPSA va angaja încă 2 muncitori, 2 șoferi, un tăietor silvic, un muncitor amenajare spații verzi și 13 muncitori necalificați.

De asemenea, va fi scos la concurs post de inspector de specialitate în cadrul Serviciului Financiar-Contabil, motivat de creșterea volumului de activitate al Direcției, din ultimii trei ani.

"Vom pregăti o serie de angajări în ceea ce privește Serviciul spații verzi. În ședința din 31 ianuarie s-a aprobat majorarea organigramei cu 21 de posturi. Tot ce va însemna întreținerea spațiilor verzi va fi făcută de către primărie, prin DSPSA, și nu va mai fi externalizată parțial că nu mai înțelegea nimeni cine și unde lucrează, cum a fost făcut în ultimii ani. Va fi un post de inginer, iar marea majoritate vor fi de municitori necalificați. La sfârșitul lunii martie, începutul lui aprilie, vrem deja să avem făcute angajările", a precizat Eugen Țurcanu, directorul DSPSA. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Nu sunt bani pentru salariile angajaţilor de la Protecţia Copilului, pe final de an!

Vineri, 22 Septembrie 2017
857

Situaţia financiară delicată a fost adusă în atenţia autorităţilor dar şi a parlamentarilor de Camelia Socianu, liderul Sindicatului Impact.La rectificarea de buget Consiliul Judeţe...

Locuinţă cerută de o familie afectată de explozia de pe Primăverii

Vineri, 22 Septembrie 2017
1708

La o săptămână de când viaţa a peste 20 de botoşăneni a fost dată peste cap din cauza unei explozii ce s-a produs în blocul în care locuiau, pe strada Primăverii, o fam...

Semnal de alarmă tras de un angajat al Ambulanţei Botoşani privind asistenţii medicali fără Bacalaureat: "Să ne trezim la realitate!"

Vineri, 22 Septembrie 2017
1973

În cadrul Comisiei pentru Dialog Social, Tiberiu Roman, reprezentant din partea sindicaliştilor de la Ambulanţă, a adus în discuţie cazul asistenţilor medicali care ies pe bandă rula...