Angajări la o Direcție din subordinea Primăriei Botoșani! 21 de posturi scoase la concurs

Angajări la o Direcție din subordinea Primăriei Botoșani! 21 de posturi scoase la concurs

O Direcție din subordinea Primăriei municipiului Botoșani va face angajări masive în perioada următoare, după ce consilierii locali au aprobat în luna ianuarie modificarea organigramei.

Este vorba despre Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement, care va scoate la concurs în două săptămâni nu mai puțin de 21 de posturi.

DSPSA va angaja încă 2 muncitori, 2 șoferi, un tăietor silvic, un muncitor amenajare spații verzi și 13 muncitori necalificați.

De asemenea, va fi scos la concurs post de inspector de specialitate în cadrul Serviciului Financiar-Contabil, motivat de creșterea volumului de activitate al Direcției, din ultimii trei ani.

"Vom pregăti o serie de angajări în ceea ce privește Serviciul spații verzi. În ședința din 31 ianuarie s-a aprobat majorarea organigramei cu 21 de posturi. Tot ce va însemna întreținerea spațiilor verzi va fi făcută de către primărie, prin DSPSA, și nu va mai fi externalizată parțial că nu mai înțelegea nimeni cine și unde lucrează, cum a fost făcut în ultimii ani. Va fi un post de inginer, iar marea majoritate vor fi de municitori necalificați. La sfârșitul lunii martie, începutul lui aprilie, vrem deja să avem făcute angajările", a precizat Eugen Țurcanu, directorul DSPSA. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Fără bonusuri financiare pentru cei din conducerea unei societăți subordonată Consiliului Local

Vineri, 19 Ianuarie 2018
212

Membrii Consiliului de Administrație de la societatea Urban Serv nu se vor bucura anul acesta de bonusul financiar pe care l-au încasat în anii anteriori, pe lângă indemnizație.&n...

Posturi de şefi desfiinţate la Urban Serv!

Vineri, 19 Ianuarie 2018
515

Potrivit directorului Urban Serv, Simion Drelciuc, în noua organigramă nu se mai regăsesc 25 de posturi, dintre care şase sunt de conducere. Majoritatea persoanelor care ocupau aceste posturi...

Patinoar pe trotuare! Reproşuri la adresa societăţii Urban Serv – FOTO

Vineri, 19 Ianuarie 2018
343

Oamenii au sesizat situaţia pe adresa redacţiei Stiri.Botosani.ro şi spun că mai multe persoane au căzut după ce au alunecat pe gheaţa de pe trotuare şi susţin că nu este normal să fie o as...