Andreea Bănică nu mai vine, de Revelion, la Botoșani. Cine o înlocuiește!

Lista artiștilor naționali care vor concerta la Botoșani la spectacolul organizat de municipalitate, în noaptea de Revelion, va suferi modificări. 

Andreea Bănică nu mai vine, de Revelion, la Botoșani. Cine o înlocuiește!

Deși inițial s-au purtat discuții ca unul dintre artiștii naționali să fie Andreea Bănică, acesta nu va putea onora contractul. În locul acesteia, va concerta la spectacolul din Piața Revoluției Corina. Artista ar urma să urce pe scenă după miezul-nopții, începând cu ora 00.20, după focul de artificii.

Pe scenă vor mai urca Aurel Moldoveanu, Stela Botez și Tyna. De asemenea, vor concerta artiști și trupe locale, organizatorii dorind să fie un program cât mai diversificat.

Potrivit viceprimarului Cosmin Andrei, în zilele următoare va fi definitivat programul pentru spectacolul din noaptea dintre ani. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Indicatori aprobaţi pentru modernizarea mai multor drumuri judeţene

Vineri, 20 Octombrie 2017
548

Aleşii judeţeni au aprobat, vineri, indicatorii tehnico-economici şi totodată finanţarea din bugetul judeţului a cheltuielilor care nu se finanţează de la bugetul de stat prin Programul Naţio...

Consilierii judeţeni au aprobat plata corecţiei financiare uriaşe aplicată proiectului de la Mavromati. De ce s-a dat corecţia!

Vineri, 20 Octombrie 2017
614

Este vorba de o sumă de 10,024 milioane de lei, reprezentând de fapt 25% din valoarea contractului de execuţie. Consiliul Judeţean a ajuns în situaţia de a achita această corecţie fi...

Preşedintele Consiliului Judeţean: “Sperăm să nu avem probleme în continuare cu apa”

Vineri, 20 Octombrie 2017
970

Pentru alimentarea consumatorilor, la Bucecea lucrează deja şase motopompe, deşi iniţial cei de la Administraţia Bazinală de Apă Siret au venit cu două pompe care nu au făcut faţă, acesta f...