Anchetă după o nuntă în penitenciar. O femeie psiholog s-a căsătorit cu "Crocodilu", din clanul Sportivilor - VIDEO

Anchetă după o nuntă în penitenciar. O femeie psiholog s-a căsătorit cu "Crocodilu", din clanul Sportivilor - VIDEO

Administrația Penitenciarelor face anchetă internă după ce o femeie, angajată pe post de psiholog la Rahova, s-a căsătorit, săptămâna trecută, cu un deținut. Este vorba despre un membru al clanului Sportivilor, poreclit "Crocodilu'". Nașul de cununie a fost chiar liderul acestui clan.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor verifică dacă femeia, psiholog la Rahova, a încălcat Codul deontologic.

Potrivit reglementărilor, funcționarii publici din sistemul administrației penitenciare nu au voie să stabilească relaţii de afaceri, ori de altă natură, cu persoanele private de libertate, cu persoane din lumea interlopă sau cunoscute a fi implicate în activităţi ilegale, potrivit stiri.tvr.ro.

Vinerea trecută, psihologul Veronica, de la penitenciarul Rahova, s-a măritat cu deţinutul Bogdan Dumitrache zis “Crocodilu’”, membru al clanului Sportivilor.

Ceremonia a avut loc la penitenciarul Jilava, unde a fost mutat deținutul, iar naș a fost liderul clanului Sportivilor, Radu Roșca.

Potrivit sindicaliștilor din penitenciare, deținutul a urmat, în urmă cu 20 de ani, școala de agenți de penitenciare, dar a fost exmatriculat. A fost o perioadă sergent de jandarmi, apoi a intrat în lumea interlopă.

În iunie anul trecut, Bogdan Dumitrache a fost condamnat la 7 ani și jumătate pentru constituire de grup infracţional organizat.

În 2012, cei din clanul Sportivilor s-au luptat cu arme de foc, în plină stradă, în Popeşti Leordeni, cu rivalii lor din clanul Cămătarilor.

În decembrie 2017, Înalta Curte i-a condamnat pe fraţii Cămătaru, dar şi pe Radu Roşca, liderul Sportivilor, la pedepse între 5 şi 9 ani de închisoare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medicul Răzvan Constantinescu despre "mediatizatul caz al gripei": Decesele cauzate doar de gripă sunt rarități insuficient explicate

astăzi, 09:58
132

Într-o intervenție acordată României Libere, dr. Răzvan Constantinescu afirmă că „adevărul științific, atât cât este cunoscut și acceptat în prezent (de-a ...

Memoria zilei: 78 de ani de la nașterea lui Mihai Ursachi - "Acesta e autorul: el duce pe umăr un crin ca pe-o puşcă"

astăzi, 09:38
39

Născut pe 17 februarie 1941 la Strunga, în Iaşi ("Pe vremea aceea, băile Strunga erau renumite pentru calitătile lor. Multe sotii de ofiteri mergeau să nască acolo", mărturisea ...

Cum votează românii pe regiuni și în funcție de rural/urban

astăzi, 09:03
133

Centrul de Sociologie Urbană și Regională (CURS) a dat publicității un Infografic având la bază date din ultimul sondaj de tip Omnibus (ianuarie-februarie). PSD domină autoritar în ...