Analiză pentru creșterea salariilor la Urban Serv

Salariații de la societatea Urban Serv vor avea un nou contract colectiv de muncă, în zilele următoare urmând a fi definitivată forma finală, potrivit directorului unității, Simion Drelciuc.

Analiză pentru creșterea salariilor la Urban Serv

Unul dintre cele mai sensibile puncte este cel legat de majorările salariale, solicitate în repetate rânduri de către reprezentanții sindicali ai angajaților.

Simion Drelciuc a precizat că a solicitat o amânare a luării unei decizii întrucât se dorește o analiză a situației financiare a societății după ce se va începe activitatea de colectare a deșeurilor pe zona IV. 

"Suntem în finalizarea noului contract clectiv de muncă. Conducerea a făcut o propunere referitor la modalitatea de analiză a creșterilor salariale solicitând o amânare până la primele rezultate pe care le vom avea, după trei luni de zile de la exploatarea zonei IV având în vedere că timp de un an de zile noi nu încasăm bani. Evaluăm impactul după ce începem activitatea să vedem ce cheltuieli avem și dacă veniturile ne dau posibilitatea să facem o asemenea mișcare de majorare a salariilor, de asta am solicitat o amânare a discuțiilor", a declarat Simion Drelciuc.

Drelciuc estimează că noua activitate de colectare va începe de la 1 august.

Zona pe care va opera Urban Serv cuprinde municipiul Botoșani, orașul Bucecea și 24 de comune, per total fiind 109 localități prin care vor trece mașinile operatorului de salubritate pentru a colecta deșeurile. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Regulamentul privind blocarea şi ridicarea maşinilor, din municipiul Botoşani, intră în Consiliul Local!

Joi, 23 Noiembrie 2017
2605

Regulamentul privind circulaţia în municipiul Botoşani şi activitatea de blocare/ridicare a maşinilor parcate neregulamentar intră, în sfârşit, în dezbatere şi aporbare ...

SURPRIZA din mai multe magazine de articole textile, din Botoşani: Una scrie pe etichetă, alta se vinde!

Joi, 23 Noiembrie 2017
1663

De câte ori nu vi s-a întâmplat să cumpăraţi un articol textil şi să primiţi asigurări ferme că ceea ce scrie pe etichetă, drept compoziţie a materialului, este real? Că l...

Mai multe burse şcolare acordate elevilor botoşăneni. Vezi repartiţia pe şcoli!

Joi, 23 Noiembrie 2017
991

Cuantumul şi numărul burselor ce se vor acorda în acest an şcolar elevilor din unităţile de învăţământ din municipiul Botoşani vor fi aprobate, în data de 29 noiembrie...