ALEXA: Liceul de Arta a depus un proiect bine gandit, il sustin cu doua maini!

ALEXA: Liceul de Arta a depus un proiect bine gandit, il sustin cu doua maini!

 Catalin Alexa, viceprimar al municipiului Botosani  

Viceprimarul municipiului Botosani, Catalin Alexa, este multumit ca botosanenii isi pastreaza optimismul in vremuri de criza!

Mai multe proiecte importante au fost depuse, prin Inspectoratul Scolar Judetean, la Ministerul Educatiei, pentru investitii. Sunt cereri de extindere la Liceul de Arta Stefan Luchian, una la Gradinita 24.

Pentru sali de sport noi sunt trei cereri: la Scoala 11, Liceul Dimitrie Negreanu, Liceul de Arta. Practic nu sunt sali de sport, ci de gimnastica.

Nu avem cum rezolva problema, din lipsa de teren. Liceului de Arta, daca i se aproba finantarea pentru extindere si sala de sport, ramane cu o curte de cateva sute de metri patrati, si aia in fata. Se ia din spate. E foarte bine facut proiectul. Un corp de cladire cu subsol, parter plus trei etaje, dar si o sala de sport la demisol si un teren de sport in aer liber, pe terasa sali de sport. E bine gandit, mie imi place proiectul, il sustin cu doua maini. In conditii de criza de teren, iata ca rezolva sa aiba si sala de sport acoperita si teren in aer liber, a declarat Catalin Alexa.

Proiectul este in valoare de 6 milioane lei, dar ramane de vazut daca vor fi fonduri la bugetul de stat in acest sens.

Depinde acum de buget. Este o investitie necesara, pentru ca nu au sala de auditii, de design, de arhitectura. Toate sunt gandite pe structura unui liceu tip. Au biblioteca pe la etajul doi, care nu isi are locul acolo, a adaugat viceprimarul municipiului Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
113

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
69

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
72

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...