ALEXA: Liceul de Arta a depus un proiect bine gandit, il sustin cu doua maini!

ALEXA: Liceul de Arta a depus un proiect bine gandit, il sustin cu doua maini!

 Catalin Alexa, viceprimar al municipiului Botosani  

Viceprimarul municipiului Botosani, Catalin Alexa, este multumit ca botosanenii isi pastreaza optimismul in vremuri de criza!

Mai multe proiecte importante au fost depuse, prin Inspectoratul Scolar Judetean, la Ministerul Educatiei, pentru investitii. Sunt cereri de extindere la Liceul de Arta Stefan Luchian, una la Gradinita 24.

Pentru sali de sport noi sunt trei cereri: la Scoala 11, Liceul Dimitrie Negreanu, Liceul de Arta. Practic nu sunt sali de sport, ci de gimnastica.

Nu avem cum rezolva problema, din lipsa de teren. Liceului de Arta, daca i se aproba finantarea pentru extindere si sala de sport, ramane cu o curte de cateva sute de metri patrati, si aia in fata. Se ia din spate. E foarte bine facut proiectul. Un corp de cladire cu subsol, parter plus trei etaje, dar si o sala de sport la demisol si un teren de sport in aer liber, pe terasa sali de sport. E bine gandit, mie imi place proiectul, il sustin cu doua maini. In conditii de criza de teren, iata ca rezolva sa aiba si sala de sport acoperita si teren in aer liber, a declarat Catalin Alexa.

Proiectul este in valoare de 6 milioane lei, dar ramane de vazut daca vor fi fonduri la bugetul de stat in acest sens.

Depinde acum de buget. Este o investitie necesara, pentru ca nu au sala de auditii, de design, de arhitectura. Toate sunt gandite pe structura unui liceu tip. Au biblioteca pe la etajul doi, care nu isi are locul acolo, a adaugat viceprimarul municipiului Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alertă la Dorohoi după ce un adolescent nu a mai ieşit din Iazul Polonic!

astăzi, 16:20
491

S-a întâmplat duminică după-amiază în Dorohoi, după ce un grup de prieteni s-au dus la scăldat în iazul din marginea municipiului. Tânărul de 17 ani ar fi intrat &i...

Judecătorii îi cer Avocatului Poporului să reclame la CCR legea privind organizarea judiciară

astăzi, 15:38
143

Judecătorii subliniază că actul normativ afectează, conform Comisiei de la Veneția, independența justiției."Recomandările formulate de Comisia de la Veneția nu sunt utile doar legiui...

Modificări în conducerea unei instituţii botoşănene, aprobate de Consiliul Judeţean

astăzi, 12:28
914

Este vorba de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului, care pierde funcţia de şef Centru deservire şi transport, iar Serviciul Adopţii şi Postadopţii se transform...