ALEXA: Liceul de Arta a depus un proiect bine gandit, il sustin cu doua maini!

ALEXA: Liceul de Arta a depus un proiect bine gandit, il sustin cu doua maini!

 Catalin Alexa, viceprimar al municipiului Botosani  

Viceprimarul municipiului Botosani, Catalin Alexa, este multumit ca botosanenii isi pastreaza optimismul in vremuri de criza!

Mai multe proiecte importante au fost depuse, prin Inspectoratul Scolar Judetean, la Ministerul Educatiei, pentru investitii. Sunt cereri de extindere la Liceul de Arta Stefan Luchian, una la Gradinita 24.

Pentru sali de sport noi sunt trei cereri: la Scoala 11, Liceul Dimitrie Negreanu, Liceul de Arta. Practic nu sunt sali de sport, ci de gimnastica.

Nu avem cum rezolva problema, din lipsa de teren. Liceului de Arta, daca i se aproba finantarea pentru extindere si sala de sport, ramane cu o curte de cateva sute de metri patrati, si aia in fata. Se ia din spate. E foarte bine facut proiectul. Un corp de cladire cu subsol, parter plus trei etaje, dar si o sala de sport la demisol si un teren de sport in aer liber, pe terasa sali de sport. E bine gandit, mie imi place proiectul, il sustin cu doua maini. In conditii de criza de teren, iata ca rezolva sa aiba si sala de sport acoperita si teren in aer liber, a declarat Catalin Alexa.

Proiectul este in valoare de 6 milioane lei, dar ramane de vazut daca vor fi fonduri la bugetul de stat in acest sens.

Depinde acum de buget. Este o investitie necesara, pentru ca nu au sala de auditii, de design, de arhitectura. Toate sunt gandite pe structura unui liceu tip. Au biblioteca pe la etajul doi, care nu isi are locul acolo, a adaugat viceprimarul municipiului Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-au stabilit firmele care vor deszăpezi drumurile judeţene!

astăzi, 10:55
74

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Botoșani a desemnat câştigătorii la licitaţia organizată în vederea atribuirii contractelor pentru deszăpezirea drumurilor judeţene pentr...

COMUNICAT "În Parlament se dezbate Strategia de Dezvoltare Teritorială a României – Orizont 2035"

astăzi, 10:11
61

În aceste săptămâni, în Senatul României, în calitate de primă cameră sesizată, se află în dezbatere unul dintre cele mai importante proiecte de lege pentru s...

"Salvat" de polițiști, înainte de producerea unei tragedii pe șosea!

astăzi, 09:12
266

Doar printr-o minune bărbatul nu a produs o tragedie în trafic! În cursul zilei de miercuri, poliţiştii oraşului Săveni au depistat un tânăr de 34 de ani, din  satul ...