Ady Petrușcă este, actual, șef în două instituții. Nu a spus nimic conducerii Nova ApaServ despre numirea proaspătă

Ady Petrușcă este, actual, șef în două instituții. Nu a spus nimic conducerii Nova ApaServ despre numirea proaspătă

Societatea de administrare a alimentării cu apă din Botoșani, Nova ApaServ SA, poate rămâne fără director operațional. Ocupantul funcției manageriale a departamentului a fost numit șef la Serviciul Comunitar de Evidență a Populației (SPCEP) local, fiind unicul care a trecut proba scrisă pentru ocuparea acestui post.

Ady Petrușcă, proaspătul director al SPCEP Botoșani, nu a înaintat, însă, nicio solicitare pentru întreruperea contractului cu Nova ApaServ. Conducerea companiei a aflat despre numirea acestuia din presa locală sau din surse. Astfel că există ipoteza ca Petrușcă să vrea să păstreze ambele funcții.

În ultima ședință a Consiliului de Administrație, nu a existat pe ordinea de zi niciun punct referitor la plecarea lui Ady Petrușcă din funcție sau, mai mult, vreo discuție pe tema organizării unui concurs pentru re-ocuparea postului de director managerial. Ba chiar, astăzi, domnul director a mers în teren alături de echipa care încearcă să remedieze problema avariei permanente din zona Sucevei-bulevard Eminescu, și nu a spus, la nivel de conducere, nimic despre noua sa numire. Nu există, în momentul de față, nicio solicitare înregistrată pe numele acestuia, pentru încetarea activității în cadrul companiei”, a spus Cristina Panait, director executiv al Nova ApaServ.

Ady Petrușcă nu a putut fi contactat, încă, pentru lămurirea acestei situații, însă Știri.Botoșani.Ro va reveni cu răspunsurile acestuia de îndată ce sunt obținute.

Amintim că actualul șef al Evidenței Populației din Botoșani a concurat mai mult singur pentru ocuparea funcției. Dintre cei patru candidați, doi s-au retras din concurs înainte de proba scrisă, la care s-au prezentat Ady Petruşcă şi George-Corneliu Bursuc. În urma probei, secretarul comunei Avrămeni a obţinut doar 30 de puncte şi a fost declarat respins, în timp ce Ady Petruşcă a obţinut 72,5 puncte și a fost declarat câștigător.

 

Spune-ne opinia ta