Adriana Zaiceanu: Trenul trece o data prin gara si nu se mai intoarce!

Adriana Zaiceanu: Trenul trece o data prin gara si nu se mai intoarce!

 Adriana Zaiceanu, primul city manager al Botosanilor!  

A starnit numeroase controverse! Odata cu promovarea concursului pentru functia de city manager al municipiului Botosani, Adriana Zaiceanu a devenit si tinta unor atacuri mai mult sau mai putin electorale, mai mult sau mai putin justificate.

Primul city manager al orasului spune, insa, ca la mijloc este vorba doar despre munca, foarte multa munca!

Adriana Zaiceanu isi desfasoara activitatea de 8 ani in cadrul Primariei Botosani si, dupa 1 decembrie, va coordona proiecte de dezvoltare a orasului, de accesare a fondurilor europene.Atributiile vor fi stabilite de catre primar, prin fisa postului si contractul de management.

"Inca nu am discutat cu domnul primar acest subiect, pentru ca am de finalizat niste lucrari urgente de dinainte. Deocamdata nu am preluat functia, nu am semnat contractul de management si nu stiu exact despre sfera atributiilor. Una concreta va fi ca voi coordona intreg aparatul de specialitate al primarului", a precizat Adriana Zaiceanu.

Functia este una apolitica, tine sa specifice Adriana Zaiceanu, citty managerul avand de fapt rolul de a asigura continuitatea activitatii in institutie in perioada schimbarii mandatelor de primar.

"Prin sfera de atributii pe care le-am avut in cadrul Directiei pe care am coordonat-o a fost si Compartimentul de Finantari Externe. Este normal sa aduci bani si din alte surse decat din venituri din impozite si taxe locale. E o activitate pe care am facut-o, imi place s-o fac, dar inseamna foarte multa munca, rabdare, sa fii atent la termene. De multe ori, deciziile se iau foarte repede pentru ca, daca astepti, ai pierdut trenul. Trenul trece o data prin gara si nu se mai intoarce", a mai adaugat Adriana Zaiceanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Conferință și recital Marieta Baciu - "Martie – Caleidoscop Cultural Universal"

astăzi, 19:53
28

Muzica lui Johann Sebastian Bach este ca un univers infinit, perfect desenat, al cărui mister nu va fi niciodată pe deplin descifrat. Miercuri, 21 martie 2018, începând cu ora 16:00, Bib...

Ei sunt cei mai buni: Elevii care vor reprezenta județul Botoșani la Olimpiada Națională de Chimie!

astăzi, 19:12
193

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani a publicat rezultatele finale și lotul care va reprezenta județul la Olimpiada Națională de Chimie. 12 elevi din unitățile de învățăm...

Asociaţia "Ne trebuie speranță", la a 13-a aniversare a Zilei Mondiale a Sindromului Down!

astăzi, 18:52
45

21 Martie 2018  marchează cea de-a 13-a aniversare a Zilei Mondiale a Sindromului Down şi reprezintă o zi de conștientizare la nivel mondial a persoanelor cu Sindrom  Down, ce a fost rec...