Adriana Zaiceanu: Trenul trece o data prin gara si nu se mai intoarce!

Adriana Zaiceanu: Trenul trece o data prin gara si nu se mai intoarce!

 Adriana Zaiceanu, primul city manager al Botosanilor!  

A starnit numeroase controverse! Odata cu promovarea concursului pentru functia de city manager al municipiului Botosani, Adriana Zaiceanu a devenit si tinta unor atacuri mai mult sau mai putin electorale, mai mult sau mai putin justificate.

Primul city manager al orasului spune, insa, ca la mijloc este vorba doar despre munca, foarte multa munca!

Adriana Zaiceanu isi desfasoara activitatea de 8 ani in cadrul Primariei Botosani si, dupa 1 decembrie, va coordona proiecte de dezvoltare a orasului, de accesare a fondurilor europene.Atributiile vor fi stabilite de catre primar, prin fisa postului si contractul de management.

"Inca nu am discutat cu domnul primar acest subiect, pentru ca am de finalizat niste lucrari urgente de dinainte. Deocamdata nu am preluat functia, nu am semnat contractul de management si nu stiu exact despre sfera atributiilor. Una concreta va fi ca voi coordona intreg aparatul de specialitate al primarului", a precizat Adriana Zaiceanu.

Functia este una apolitica, tine sa specifice Adriana Zaiceanu, citty managerul avand de fapt rolul de a asigura continuitatea activitatii in institutie in perioada schimbarii mandatelor de primar.

"Prin sfera de atributii pe care le-am avut in cadrul Directiei pe care am coordonat-o a fost si Compartimentul de Finantari Externe. Este normal sa aduci bani si din alte surse decat din venituri din impozite si taxe locale. E o activitate pe care am facut-o, imi place s-o fac, dar inseamna foarte multa munca, rabdare, sa fii atent la termene. De multe ori, deciziile se iau foarte repede pentru ca, daca astepti, ai pierdut trenul. Trenul trece o data prin gara si nu se mai intoarce", a mai adaugat Adriana Zaiceanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sfântul Ilie, aducătorul de ploi. Superstiţii în tradiţia populară de Sânt Ilie

astăzi, 17:55
315

Sfântul Ilie 2018. Tradiţii şi obiceiuri de Sfântul Ilie. Sfântul Ilie este cinstit de creştini, vineri, ca aducător de ploi, după ce, prin rugăciunea sa, a salvat de la moarte...

La Urgențe, după ce a fost lovit de două mașini!

astăzi, 16:47
843

Bărbatul s-a angajat în traversarea străzii fără să se asigure, moment în care a fost lovit de un autoturism BMW condus de o femeie de 35 de ani. În urma impactului, victima a f...

Costel Enache: "Sperăm într-o organizare bună, concentrare, atitudine extraordinară și o zi bună prinsă de băieții noștri"

astăzi, 16:34
128

Noul sezon competițional va începe în weekendul 20-22 iulie. Roş-alb-albaştrii vor debuta în deplasare cu CFR Cluj, campioana României. După debutul de foc din Gruia c...