Adriana Zaiceanu: Trenul trece o data prin gara si nu se mai intoarce!

Adriana Zaiceanu: Trenul trece o data prin gara si nu se mai intoarce!

 Adriana Zaiceanu, primul city manager al Botosanilor!  

A starnit numeroase controverse! Odata cu promovarea concursului pentru functia de city manager al municipiului Botosani, Adriana Zaiceanu a devenit si tinta unor atacuri mai mult sau mai putin electorale, mai mult sau mai putin justificate.

Primul city manager al orasului spune, insa, ca la mijloc este vorba doar despre munca, foarte multa munca!

Adriana Zaiceanu isi desfasoara activitatea de 8 ani in cadrul Primariei Botosani si, dupa 1 decembrie, va coordona proiecte de dezvoltare a orasului, de accesare a fondurilor europene.Atributiile vor fi stabilite de catre primar, prin fisa postului si contractul de management.

"Inca nu am discutat cu domnul primar acest subiect, pentru ca am de finalizat niste lucrari urgente de dinainte. Deocamdata nu am preluat functia, nu am semnat contractul de management si nu stiu exact despre sfera atributiilor. Una concreta va fi ca voi coordona intreg aparatul de specialitate al primarului", a precizat Adriana Zaiceanu.

Functia este una apolitica, tine sa specifice Adriana Zaiceanu, citty managerul avand de fapt rolul de a asigura continuitatea activitatii in institutie in perioada schimbarii mandatelor de primar.

"Prin sfera de atributii pe care le-am avut in cadrul Directiei pe care am coordonat-o a fost si Compartimentul de Finantari Externe. Este normal sa aduci bani si din alte surse decat din venituri din impozite si taxe locale. E o activitate pe care am facut-o, imi place s-o fac, dar inseamna foarte multa munca, rabdare, sa fii atent la termene. De multe ori, deciziile se iau foarte repede pentru ca, daca astepti, ai pierdut trenul. Trenul trece o data prin gara si nu se mai intoarce", a mai adaugat Adriana Zaiceanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O soferiţă însărcinată a suferit un atac de panică după un accident! Un echipaj Smurd, solicitat la faţa locului

Joi, 23 Noiembrie 2017
1212

Evenimentul a avut loc, joi după-amiază, la intrare în oraşul Săveni dinspre Botoşani. Tânăra, de 27 de ani, se afla la volanul unui VW Passat, fiind acroşată de un autoturism...

Dezbatere la Liceul "Regina Maria" Dorohoi: Educația digitală versus educația tradițională - FOTO

Joi, 23 Noiembrie 2017
427

Joi, 23 noiembrie, un grup de  reprezentanți ai Centrului Europe Direct Botoșani a efectuat  o deplasare la Dorohoi, la Liceul Regina Maria, pentru o inedită activitate în...

Comunicat - Doina Federovici: "Județul Botoșani a primit de la Guvern fondurile necesare pentru asigurarea cheltuielilor din domeniul asistenței sociale"

Joi, 23 Noiembrie 2017
307

Președintele PSD Botoșani a anunțat astăzi că în urma solicitărilor autorităților locale, Guvernul a alocat din fondul de rezervă necesarul de bani pentru asigurarea cheltuielilor privi...