Acţiune organizată de poliţiştii botoșăneni, pentru prevenirea şi combaterea actelor ilicite de comerţ şi a criminalităţii stradale

Au fost legitimate 128 de persoane şi controlate 47 de unităţi economice şi 13 autovehicule. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 27 de sancţiuni contravenţionale, valoarea acestora fiind de aproximativ 3.700 de lei.

Acţiune organizată de poliţiştii botoșăneni, pentru prevenirea şi combaterea actelor ilicite de comerţ şi a criminalităţii stradale
La data de 8 mai 2019, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, împreună cu lucrători din cadrul IJJ Botoşani, au organizat pe raza municipiului Botoşani o acţiune cu efective mărite, pentru prevenirea şi combaterea actelor ilicite de comerţ şi a criminalităţii stradale.
 
Poliţiştii au acţionat în Piaţa centrală şi în zonele adiacente acesteia, precum şi alte zone intens circulate din oraş.
 
Cu ocazia activităţilor specifice desfăşurate, au fost legitimate 128 de persoane şi controlate 47 de unităţi economice şi 13 autovehicule.
Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 27 de sancţiuni contravenţionale, valoarea acestora fiind de aproximativ 3.700 de lei.

Totodată, au fost distribuite peste 800 de materiale preventive-flyere, cu sfaturi pentru cetăţeni, privind protejarea împotriva furturilor din buzunare, tâlhăriilor sau înşelăciunilor prin metoda accidentul ori voiajorii.

De asemenea, poliţiştii Compartimentului Prevenire au fost prezenţi în două şcoli din municipiul Botoşani, Şcoala Gimnazială "Sfântul Nicolae", respectiv Şcoala Gimnazială nr. 7, unde s-au întâlnit cu 107 elevi, această activitate subscriindu-se proiectelor Împreună pentru o comunitate mai sigură, Prevenirea victimizării minorilor, Siguranţa online şi Prevenirea delicvenţei juvenile.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Donația care traversează Europa: haine și jucării de la românii din Newcastle, pentru o comună din Botoșani

Marţi, 20 August 2019
361

Parohia ortodoxă „Sfântul Nicolae” din Newcastle (Marea Britanie) a organizat un demers umanitar pentru a ajuta locuitorii aflați în situații financ...

Revoluție culturală: un robot slujeşte într-un templu budist din Japonia!

Marţi, 20 August 2019
139

Un robot, numit Kannon, după zeitatea budistă a milosteniei, slujeşte în templul Kodaiji din Kyoto.Adesea, religiile par a se afla de partea baricadei care valorizează viaţa oamenilor ...

Octav Onicescu, de pe treptele de la Laurian până în cărțile de istorie ale civilizației: "Veţi crea, veţi avea; nu veţi crea, nu veţi avea; nu veţi fi!"

Marţi, 20 August 2019
191

Octav Onicescu este unul dintre cei mai străluciţi matematicieni din toate timpurile, cu o contribuţie importantă în mai toate ramurile matematicii, atât teoretice cât şi aplica...