Acțiune a polițiștilor locali în Piața Centrală: Sancțiuni în valoare de 4.600 lei!

Acțiune a polițiștilor locali în Piața Centrală: Sancțiuni în valoare de 4.600 lei!

În interesul soluționării aspectelor neconforme frecvent reclamate de cetăţeni, cu privire la ocuparea în mod abuziv, cu stative din lemn, a suprafeţei de teren situată între parcarea BIG şi sectorul "Flori" din Piaţa Centrală, pe de o parte, dar şi la imposibilitatea realizării unui trafic pietonal fluidizat prin ocuparea excesivă a aleii prin ghivece cu flori, în intervalul 20 - 22 martie, poliţiştii locali din cadrul Poliției Locale Botoșani au desfășurat o acțiune în zona respectivă.

Conform HCL  nr. 355/2011, "cetăţenii, agenţii economici (cu sau fără personalitate juridică), instituţiile publice, celelalte persoane juridice au următoarele obligaţii şi responsabilităţi: să nu ocupe domeniul public sau privat al municipiului Botoşani prin montarea de chioşcuri, tonete, tarabe, orice fel de alt mobilier, containere, schele sau materiale pentru construcţii, etc., fără aprobarea Primăriei municipiului Botoşani".

În urma acţiunii, poliţiştii locali au aplicat 6 sancţiuni cu amendă în cuantum total de 4.600 lei, pentru ocuparea în mod abuziv a domeniului public şi au impus eliberarea de urgenţă a suprafeţei ocupate, agenţii economici conformându-se în acest sens.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
50

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
133

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
794

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...