Achiziţia Casei Ankele, blocată! "Să vină domnul viceprimar Murariu cu o soluţie"

Achiziţia Casei Ankele, blocată! "Să vină domnul viceprimar Murariu cu o soluţie"

În luna decembrie a anului trecut, aleşii municipali au adoptat o Hotărâre de Consiliu Local privind aprobarea de principiu a cumpărării Casei Ankele din Centrul Vechi, imobil în care a funcţionat magazinul Bucuria Copiilor.

A trecut mai bine de jumătate de an şi nu s-a întâmplat nimic, consilierii locali aprobând la acea vreme şi un amendament propus de viceprimaru Marian Murariu care a propus ca imobilul să fie achiziționat doar după ce se vor face o expertiză a clădirii și analize de laborator ale calității materialelor din care este construită.

Primarul Cătălin Flutur susţine că o astfel de expertiză nu poate fi făcută cu bani publici întrucât clădirea nu este a municipalităţii.

“Îl aştept pe domnul viceprimar Murariu, care a propus acest lucru, să vină cu soluţia. Nu putem să facem expertiză pe o clădire care nu este a noastră, cu bani de la primărie. Dacă găseşte o soluţie, îl aştept. Să vină cu o soluţie”, a menţionat primarul Cătălina Flutur.

În prezent, Casa Ankele a fost evaluată la aproximativ 400.000 de euro. Dacă acest imobil va fi cumpărat de primărie, acolo vor fi mutate sediile mai multor instituţii din subordine, printre care şi Poliţia Locală.

Citeşte şi Fostul magazin Bucuria Copiilor bagă zâzanie între consilierii locali. Propunerea unuia dintre viceprimari!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Covoare asfaltice pe mai multe drumuri judeţene. Unde se va interveni!

Luni, 5 Februarie 2018
1436

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri a transmis către Consiliul Judeţean o situaţie cu lucrările de întreţinere şi reparaţii ce vor fi făcute anul acesta pe tronsoanele de dr...

Modificări în grupul PNL din Consiliul Judeţean

Luni, 5 Februarie 2018
721

Doi consilieri judeţeni aleşi pe listele PNL, în urma scrutinului din 2016, renunţă la mandatele din Consiliului Judeţean, locul acestora urmând a fi luat de supleanţi.Unul dintr...

Consilier local, nemulţumit de funcţionarea iluminatului public din Botoşani: "Suntem defazaţi"

Duminică, 4 Februarie 2018
491

Iluminatul public în municipiul Botoşani este o problemă readusă frecvent în discuţie în cadrul sedinţelor de Consiliu Local.  Aşa s-a întâmplat şi la ultima ...