Achiziţia Casei Ankele, blocată! "Să vină domnul viceprimar Murariu cu o soluţie"

Achiziţia Casei Ankele, blocată! "Să vină domnul viceprimar Murariu cu o soluţie"

În luna decembrie a anului trecut, aleşii municipali au adoptat o Hotărâre de Consiliu Local privind aprobarea de principiu a cumpărării Casei Ankele din Centrul Vechi, imobil în care a funcţionat magazinul Bucuria Copiilor.

A trecut mai bine de jumătate de an şi nu s-a întâmplat nimic, consilierii locali aprobând la acea vreme şi un amendament propus de viceprimaru Marian Murariu care a propus ca imobilul să fie achiziționat doar după ce se vor face o expertiză a clădirii și analize de laborator ale calității materialelor din care este construită.

Primarul Cătălin Flutur susţine că o astfel de expertiză nu poate fi făcută cu bani publici întrucât clădirea nu este a municipalităţii.

“Îl aştept pe domnul viceprimar Murariu, care a propus acest lucru, să vină cu soluţia. Nu putem să facem expertiză pe o clădire care nu este a noastră, cu bani de la primărie. Dacă găseşte o soluţie, îl aştept. Să vină cu o soluţie”, a menţionat primarul Cătălina Flutur.

În prezent, Casa Ankele a fost evaluată la aproximativ 400.000 de euro. Dacă acest imobil va fi cumpărat de primărie, acolo vor fi mutate sediile mai multor instituţii din subordine, printre care şi Poliţia Locală.

Citeşte şi Fostul magazin Bucuria Copiilor bagă zâzanie între consilierii locali. Propunerea unuia dintre viceprimari!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

A fost aprobată noua Metodologie privind mişcarea personalului didactic. Ce s-a modificat!

astăzi, 08:03
477

Potrivit lui Liviu Axinte, preşedintele Ligii Sindicatelor din Învăţământ, principala modificare constă în schimbarea ordinii anumitor etape din calendar. Pretransferul personal...

Soția directorului unei instituții din Botoșani a murit în timp ce se afla într-un cabinet medical

Vineri, 8 Decembrie 2017
12049

Soția directorului unei instituții din municipiul Botoșani a încetat din viață, vineri, în timp ce se afla la o consultație într-un cabinet medical aflat în zona Centrulu...

Profesor botoșănean: "Ideea de monarhie a plecat odată cu Regele Mihai"

Vineri, 8 Decembrie 2017
932

Moartea Regelui Mihai I înseamnă și sfârșitul ideii de monarhie în România. De această părere este profesorul de istorie Daniel Botezatu care vineri, în cadrul unei ...