Absență a primarilor de la ședința ADI Aqua

Absență a primarilor de la ședința ADI Aqua

Mai mulți primari din județ au spus pas ședinței Adunării Generale a Acționarilor a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Aqua programată pentru ziua de joi.

Primarii ar fi trebuit să aprobe raportul de activitatea al Consiliului Director al ADI Aqua, iar un lucru extrem de important de pe ordinea de zi era acordarea avizului asupra bugetului de venituri și cheltuieli al societății Nova Apaserv pentru anul în curs.

Întrucât nu a fost cvorum ședința a fost reprogramată, fiind obligatorie obținerea acestui aviz pentru operatorul de apă, pentru ca ulterior bugetul să poată fi aprobat de consilierii județeni care se vor întruni săptămâna viitoare în ședință ordinară.

"Având în vedere că nu este întrunit cvorumul, suntem într-un număr destul de mic, ne-ar mai trebui 17 primari reprezentanți în ADI. O să propun să reprogramăm pentru ziua de luni, la ora 10.00. Pe ordinea de zi sunt materiale importante pentru care va trebui obținut un aviz de la ADI pentru ca pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Județean să mergem să aprobăm acele proiecte de hotărâre", a precizat Liviu Toma, vicepreședintele Consiliului Județean.

Nu este pentru prima dată când primarii din județ absentează de la astfel de ședințe, o parte dintre aceștia fiind extrem de vehemenți și critici vizavi de activitatea asociației. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Covoare asfaltice pe mai multe drumuri judeţene. Unde se va interveni!

Luni, 5 Februarie 2018
1450

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri a transmis către Consiliul Judeţean o situaţie cu lucrările de întreţinere şi reparaţii ce vor fi făcute anul acesta pe tronsoanele de dr...

Modificări în grupul PNL din Consiliul Judeţean

Luni, 5 Februarie 2018
735

Doi consilieri judeţeni aleşi pe listele PNL, în urma scrutinului din 2016, renunţă la mandatele din Consiliului Judeţean, locul acestora urmând a fi luat de supleanţi.Unul dintr...

Consilier local, nemulţumit de funcţionarea iluminatului public din Botoşani: "Suntem defazaţi"

Duminică, 4 Februarie 2018
501

Iluminatul public în municipiul Botoşani este o problemă readusă frecvent în discuţie în cadrul sedinţelor de Consiliu Local.  Aşa s-a întâmplat şi la ultima ...