Absență a primarilor de la ședința ADI Aqua

Absență a primarilor de la ședința ADI Aqua

Mai mulți primari din județ au spus pas ședinței Adunării Generale a Acționarilor a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Aqua programată pentru ziua de joi.

Primarii ar fi trebuit să aprobe raportul de activitatea al Consiliului Director al ADI Aqua, iar un lucru extrem de important de pe ordinea de zi era acordarea avizului asupra bugetului de venituri și cheltuieli al societății Nova Apaserv pentru anul în curs.

Întrucât nu a fost cvorum ședința a fost reprogramată, fiind obligatorie obținerea acestui aviz pentru operatorul de apă, pentru ca ulterior bugetul să poată fi aprobat de consilierii județeni care se vor întruni săptămâna viitoare în ședință ordinară.

"Având în vedere că nu este întrunit cvorumul, suntem într-un număr destul de mic, ne-ar mai trebui 17 primari reprezentanți în ADI. O să propun să reprogramăm pentru ziua de luni, la ora 10.00. Pe ordinea de zi sunt materiale importante pentru care va trebui obținut un aviz de la ADI pentru ca pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Județean să mergem să aprobăm acele proiecte de hotărâre", a precizat Liviu Toma, vicepreședintele Consiliului Județean.

Nu este pentru prima dată când primarii din județ absentează de la astfel de ședințe, o parte dintre aceștia fiind extrem de vehemenți și critici vizavi de activitatea asociației. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Directorul tehnic al Administraţiei Bazinale de Apă Siret: “Renunţăm la o parte din lucrări”

Joi, 19 Octombrie 2017
2525

Directoul tehnic al Administraţiei Bazinale de Apă Siret, Mihai Talpău, prezent la şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a anunţat că se va renunţa la o parte din lucră...

Prefectul Dan Şlincu către reprezentanţii Apelor Siret: “Nu voi accepta să fie sistată furnizarea apei nici măcar o oră în plus datorită incompetenţei. Nu trebuia să începeţi lucrarea”

Joi, 19 Octombrie 2017
4612

Prefectul judeţului Botoşani, Dan Şlincu, a avut, joi seară, în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, o poziţie extrem de tranşantă la adresa repreze...

De ce s-a ajuns la oprirea generală a apei! " Facem tot posibilul ca de vineri să începem furnizarea apei într-un regim normal”

Joi, 19 Octombrie 2017
10218

Directorul societăţii Nova Apaserv, Albert Tănase, a explicat de ce s-a luat decizia de oprire generală a apei, ţinând să precizeze că toată această situaţie nu poate fi imputată oper...