ABA Prut-Bârlad închiriază un lac din județul Botoșani

ABA Prut-Bârlad închiriază un lac din județul Botoșani

Scopul închirierii este cel de acvacultura sau piscicultura, iar contractul de închiriere se face pentru o perioada de 10 ani.

Agentia Nationala Apele Romane - Administratia Bazinala de Apa Prut-Barlad va organiza o serie de licitatii publice pentru închirierea unor luciuri de apa care se afla in administrarea institutiei din subordinea statului. Este vorba despre lacul de acumulare Catamarasti, cu suprafata 1.681.100 mp, situat in UAT Mihai Eminescu, judetul Botosani. Pentru participarea la aceasta licitatie, garantia de participare este de 3.641,27 lei.

Totodata, se scoate la licitatie luciul de apa al lacului de acumulare Trohan, cu suprafata 211.000 mp, situat in UAT Garceni, judetul Vaslui, in acest caz garantia de participare fiind de 3.031,82 lei.

Ofertantii trebuie sa ateste ca au ca obiect de activitate principal codul CAEN: 322, adica activitati de piscicultura in ape dulci.

"Garantia de participare este sub forma unei scrisori de garantie bancare eliberate de o banca în favoarea unitatii locatoare sau a unui ordin de plata în contul A.B.A. Prut-Barlad. Mentionam ca garantiile de participare nu mai pot fi platite la casieria A.B.A. Prut-Bârlad. Locul licitatiei este sediul Administratia Bazinala de Apa Prut-Bârlad din str. Th Vascauteanu, nr. 10, Iasi", au precizat reprezentantii ABA Prut-Barlad.

Data limita pentru depunerea ofertelor este 27.02.2019, ora 9:00. Deschiderea plicurilor exterioare se va face la 27.02.2019, ora 10:00. Administratia Bazinala de Apa Prut-Barlad are in administrare 7.778 km cursuri de apa din care: 4.551 km în Prut; 2.565 km în Bârlad si 662 km afluenti Siret.

Institutia administreaza apele la nivelul grupului de bazine hidrografice Prut si Barlad, precum si subbazinele hidrografice ale afluentilor din stanga ai raului Siret, pana la confluenta raului Siret cu Dunarea si are in structura sa 4 Sisteme de Gospodarire a Apelor.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

astăzi, 21:18
82

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

astăzi, 21:07
53

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22
200

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...