ABA Prut-Bârlad închiriază un lac din județul Botoșani

ABA Prut-Bârlad închiriază un lac din județul Botoșani

Scopul închirierii este cel de acvacultura sau piscicultura, iar contractul de închiriere se face pentru o perioada de 10 ani.

Agentia Nationala Apele Romane - Administratia Bazinala de Apa Prut-Barlad va organiza o serie de licitatii publice pentru închirierea unor luciuri de apa care se afla in administrarea institutiei din subordinea statului. Este vorba despre lacul de acumulare Catamarasti, cu suprafata 1.681.100 mp, situat in UAT Mihai Eminescu, judetul Botosani. Pentru participarea la aceasta licitatie, garantia de participare este de 3.641,27 lei.

Totodata, se scoate la licitatie luciul de apa al lacului de acumulare Trohan, cu suprafata 211.000 mp, situat in UAT Garceni, judetul Vaslui, in acest caz garantia de participare fiind de 3.031,82 lei.

Ofertantii trebuie sa ateste ca au ca obiect de activitate principal codul CAEN: 322, adica activitati de piscicultura in ape dulci.

"Garantia de participare este sub forma unei scrisori de garantie bancare eliberate de o banca în favoarea unitatii locatoare sau a unui ordin de plata în contul A.B.A. Prut-Barlad. Mentionam ca garantiile de participare nu mai pot fi platite la casieria A.B.A. Prut-Bârlad. Locul licitatiei este sediul Administratia Bazinala de Apa Prut-Bârlad din str. Th Vascauteanu, nr. 10, Iasi", au precizat reprezentantii ABA Prut-Barlad.

Data limita pentru depunerea ofertelor este 27.02.2019, ora 9:00. Deschiderea plicurilor exterioare se va face la 27.02.2019, ora 10:00. Administratia Bazinala de Apa Prut-Barlad are in administrare 7.778 km cursuri de apa din care: 4.551 km în Prut; 2.565 km în Bârlad si 662 km afluenti Siret.

Institutia administreaza apele la nivelul grupului de bazine hidrografice Prut si Barlad, precum si subbazinele hidrografice ale afluentilor din stanga ai raului Siret, pana la confluenta raului Siret cu Dunarea si are in structura sa 4 Sisteme de Gospodarire a Apelor.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean a fost prins în trafic cu un permis fals emis în Anglia!

astăzi, 12:36
27

La data de 19.08.2019,  poliţiştii  din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Marchian, au observat un autoturism al că...

România este oficial ţara cea mai periculoasă pentru biciclişti şi pietoni din Uniunea Europeană!

astăzi, 12:10
23

Știm că atunci când conduceți prin Botoșani vă place să băgați piciorul în accelerație și să conduceți cu viteză maximă! Știm că vă grăbiți să fiți primii, să atrage...

VIDEO: Jumătate de tren a deraiat de pe șine în județul Suceava. Unele plecări din Botoșani pot fi amânate!

astăzi, 12:06
72

Traficul feroviar este blocat între staţiile Dorneşti şi Putna din Suceava, după ce locomotiva şi patru vagoane ale unui tren de marfă au deraiat. Incidentul a avut loc ieri după amiază,...