ABA Prut-Bârlad închiriază un lac din județul Botoșani

ABA Prut-Bârlad închiriază un lac din județul Botoșani

Scopul închirierii este cel de acvacultura sau piscicultura, iar contractul de închiriere se face pentru o perioada de 10 ani.

Agentia Nationala Apele Romane - Administratia Bazinala de Apa Prut-Barlad va organiza o serie de licitatii publice pentru închirierea unor luciuri de apa care se afla in administrarea institutiei din subordinea statului. Este vorba despre lacul de acumulare Catamarasti, cu suprafata 1.681.100 mp, situat in UAT Mihai Eminescu, judetul Botosani. Pentru participarea la aceasta licitatie, garantia de participare este de 3.641,27 lei.

Totodata, se scoate la licitatie luciul de apa al lacului de acumulare Trohan, cu suprafata 211.000 mp, situat in UAT Garceni, judetul Vaslui, in acest caz garantia de participare fiind de 3.031,82 lei.

Ofertantii trebuie sa ateste ca au ca obiect de activitate principal codul CAEN: 322, adica activitati de piscicultura in ape dulci.

"Garantia de participare este sub forma unei scrisori de garantie bancare eliberate de o banca în favoarea unitatii locatoare sau a unui ordin de plata în contul A.B.A. Prut-Barlad. Mentionam ca garantiile de participare nu mai pot fi platite la casieria A.B.A. Prut-Bârlad. Locul licitatiei este sediul Administratia Bazinala de Apa Prut-Bârlad din str. Th Vascauteanu, nr. 10, Iasi", au precizat reprezentantii ABA Prut-Barlad.

Data limita pentru depunerea ofertelor este 27.02.2019, ora 9:00. Deschiderea plicurilor exterioare se va face la 27.02.2019, ora 10:00. Administratia Bazinala de Apa Prut-Barlad are in administrare 7.778 km cursuri de apa din care: 4.551 km în Prut; 2.565 km în Bârlad si 662 km afluenti Siret.

Institutia administreaza apele la nivelul grupului de bazine hidrografice Prut si Barlad, precum si subbazinele hidrografice ale afluentilor din stanga ai raului Siret, pana la confluenta raului Siret cu Dunarea si are in structura sa 4 Sisteme de Gospodarire a Apelor.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneni nominalizați pentru Excelență în Asistența Socială!

Marţi, 19 Februarie 2019
68

Persoanele nominalizate la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială, ediţia 2019, sunt votate on-line până pe data de 25 februarie (ora 00.00).Câștigătorii Galei...

Un nou caz de meningită la Botoșani: Pacientul este în comă, cu identitate necunoscută

Marţi, 19 Februarie 2019
496

Un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani, cu identitate necunoscută, a fost diagnosticat cu meningită la Botoșani. Pacientul a fost găsit inconștient pe marginea drumului, el fi...

Sindromul de tunel carpian sau amorțeala mâinii, o boală din ce în ce mai frecventă. Care e cauza?

Marţi, 19 Februarie 2019
260

Lucrezi prea mult la calculator ziua, la birou, iar seara continui să stai în fața ecranului fie cu treabă, fie doar navigând pe internet? Ei bine, este foarte posibil să faci sindromu...