A pierdut batalia, crede ca poate castiga razboiul!

A pierdut batalia, crede ca poate castiga razboiul!

Cristina Bahrin

Cristina Bahrin a anuntat ca va contesta decizia consilierilor judeteni de a o elimina din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani.

Este vorba de discriminare politica. In acest fel, nu o sa avem niciodata o continuitate administrativa. In mod sigur voi ataca in contencios administrativ aceasta decizie. Daca au considerat ca trebuie sa faca acest joc, sa il faca. Eu voi contesta deocamdata pe aceasta cale legala, a declarat Cristina Bahrin, care astazi a lipsit de la sedinta ordinara a Consiliului Judetean, motivand ca se afla in concediu medical.

De altfel, liberalii s-au declarat inca de la inceputul sedintei impotriva proiectului de eliminare din functie a Cristinei Bahrin, actiune urmata de hotararea consilierilor PNL de a parasi sala in momentul votarii noului vicepresedinte.

Este o hotarare care lezeaza stabilitatea functionarii Consiliului Judetean, a declarat liberalul Liviu Andronic despre eliminarea din functie a Cristinei Bahrin.



De altfel, liberalii sunt trup si suflet alaturi de Cristina Bahrin.
In Consiliul Judetean, votul popular a dorit ca reprezentativitatea celor care au votat sa fie in proportii egale. De aceea credem ca in momentul in care s-au ales vicepresedintii, la constituirea CJ, a fost o alegere potrivita. Iata ca in continuare se merge pe constituirea de aliante conjuncturale. Ori nu pentru acest lucru au votat oamenii. Credem ca era necesar pentru reprezentativitate si stabilitate ca si PNL sa aiba un vicepresedinte. Iata ca se forteaza legea, moralitatea. Daca peste trei luni se schimba alianta, imi inchipui ca vor veni alte persoane sa candideze, a declarat Liviu Andronic, secretarul general al PNL, specificand ca liberala Cristina Bahrin este si discriminata prin faptul ca este femeie si nu este atat de inalta ca pedelistul Cristian Achitei.

 

Tot din partea liberalilor, Dinu Buceceanu a subliniat ca alesii judeteni nu cunosc foarte bine legea, ci interesul politic.

 

Nu cunosc interesul celor pe care ii reprezinta. Au calcat in picioare ceea ce in urma cu o luna tot ei votasera, fara niciun motiv, fara nicio argumentatie. Asa cum arata legea, eliberarea din functie nu poate fi facuta decat in anumite conditii, pentru abateri grave sau pentru o sanctiune penala. Am hotarat sa atacam in contenciosul administrativ aceasta hotarare nelegala votata de consilierii judeteni, a declarat Dinu Buceceanu.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Buna Vestire, cea mai importană veste din istorie - VIDEO

Sâmbătă, 24 Martie 2018
196

Sarbatoarea Buna Vestire este praznuita pe 25 martie. Buna Vestire inseamna veste buna, anume instiintarea Maicii Domnului de catre Arhanghelul Gavriil, ca Dumnezeu a ales-o ca Fiul Sau sa se intrupez...

Duminica se incalzeste si iese soarele, dar in continuare este foarte frig

Sâmbătă, 24 Martie 2018
230

Ninsorile s-au oprit, iar in multe locuri din tara a iesit soarele, sambata, insa temperaturile se mentin in continuare foarte scazute, chiar si sub pragul inghetului. Meteorologii anunta ca termometr...

VIDEO - El este românul la care se uită toată Italia: "În România am curățat zăpada în chiloți când era și mai ger!"

Sâmbătă, 24 Martie 2018
567

Un român care lucrează în Italia la un refugiu alpin din provincia Lecco a făcut un adevărat mini-show ieșind să curețe zăpada la -10 grade Celsius, purtând doar chiloții de pe el. Prestaț...