A pierdut batalia, crede ca poate castiga razboiul!

A pierdut batalia, crede ca poate castiga razboiul!

Cristina Bahrin

Cristina Bahrin a anuntat ca va contesta decizia consilierilor judeteni de a o elimina din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani.

Este vorba de discriminare politica. In acest fel, nu o sa avem niciodata o continuitate administrativa. In mod sigur voi ataca in contencios administrativ aceasta decizie. Daca au considerat ca trebuie sa faca acest joc, sa il faca. Eu voi contesta deocamdata pe aceasta cale legala, a declarat Cristina Bahrin, care astazi a lipsit de la sedinta ordinara a Consiliului Judetean, motivand ca se afla in concediu medical.

De altfel, liberalii s-au declarat inca de la inceputul sedintei impotriva proiectului de eliminare din functie a Cristinei Bahrin, actiune urmata de hotararea consilierilor PNL de a parasi sala in momentul votarii noului vicepresedinte.

Este o hotarare care lezeaza stabilitatea functionarii Consiliului Judetean, a declarat liberalul Liviu Andronic despre eliminarea din functie a Cristinei Bahrin.



De altfel, liberalii sunt trup si suflet alaturi de Cristina Bahrin.
In Consiliul Judetean, votul popular a dorit ca reprezentativitatea celor care au votat sa fie in proportii egale. De aceea credem ca in momentul in care s-au ales vicepresedintii, la constituirea CJ, a fost o alegere potrivita. Iata ca in continuare se merge pe constituirea de aliante conjuncturale. Ori nu pentru acest lucru au votat oamenii. Credem ca era necesar pentru reprezentativitate si stabilitate ca si PNL sa aiba un vicepresedinte. Iata ca se forteaza legea, moralitatea. Daca peste trei luni se schimba alianta, imi inchipui ca vor veni alte persoane sa candideze, a declarat Liviu Andronic, secretarul general al PNL, specificand ca liberala Cristina Bahrin este si discriminata prin faptul ca este femeie si nu este atat de inalta ca pedelistul Cristian Achitei.

 

Tot din partea liberalilor, Dinu Buceceanu a subliniat ca alesii judeteni nu cunosc foarte bine legea, ci interesul politic.

 

Nu cunosc interesul celor pe care ii reprezinta. Au calcat in picioare ceea ce in urma cu o luna tot ei votasera, fara niciun motiv, fara nicio argumentatie. Asa cum arata legea, eliberarea din functie nu poate fi facuta decat in anumite conditii, pentru abateri grave sau pentru o sanctiune penala. Am hotarat sa atacam in contenciosul administrativ aceasta hotarare nelegala votata de consilierii judeteni, a declarat Dinu Buceceanu.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de accident după ce şi-a luat soţia la palme în maşină!

astăzi, 09:11
893

Ceea ce se anunţa un accident rutier s-a dovedit a fi cu totul altceva.Aflată la volanul unui autoturism Dacia Sandero, o femeie de 49 de ani, din Botoşani, a fost lovită de soţul ei, î...

Suspect de contrabandă cu ţigări, trimis la judecată!

astăzi, 08:40
239

Aproape de mijlocul lunii iulie, Vlad G., de 22 de ani, devenea ţinta poliţiştilor de frontieră care aflaseră că tânărul se ocupă cu contrabanda cu ţigări. Ca atare, au organizat o ac...

Apel la 112 taxat scump! Atentatorul de la mall-ul botoşănean a fost condamnat de judecători

astăzi, 07:44
1986

În primele zile ale lunii ianuarie, un apel la 112 alarma un oraş întreg: în mall ar fi o bombă. Autorul, un tânăr de 35 de ani, supărat pe partenera de viaţă că î...