A pierdut batalia, crede ca poate castiga razboiul!

A pierdut batalia, crede ca poate castiga razboiul!

Cristina Bahrin

Cristina Bahrin a anuntat ca va contesta decizia consilierilor judeteni de a o elimina din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani.

Este vorba de discriminare politica. In acest fel, nu o sa avem niciodata o continuitate administrativa. In mod sigur voi ataca in contencios administrativ aceasta decizie. Daca au considerat ca trebuie sa faca acest joc, sa il faca. Eu voi contesta deocamdata pe aceasta cale legala, a declarat Cristina Bahrin, care astazi a lipsit de la sedinta ordinara a Consiliului Judetean, motivand ca se afla in concediu medical.

De altfel, liberalii s-au declarat inca de la inceputul sedintei impotriva proiectului de eliminare din functie a Cristinei Bahrin, actiune urmata de hotararea consilierilor PNL de a parasi sala in momentul votarii noului vicepresedinte.

Este o hotarare care lezeaza stabilitatea functionarii Consiliului Judetean, a declarat liberalul Liviu Andronic despre eliminarea din functie a Cristinei Bahrin.De altfel, liberalii sunt trup si suflet alaturi de Cristina Bahrin.
In Consiliul Judetean, votul popular a dorit ca reprezentativitatea celor care au votat sa fie in proportii egale. De aceea credem ca in momentul in care s-au ales vicepresedintii, la constituirea CJ, a fost o alegere potrivita. Iata ca in continuare se merge pe constituirea de aliante conjuncturale. Ori nu pentru acest lucru au votat oamenii. Credem ca era necesar pentru reprezentativitate si stabilitate ca si PNL sa aiba un vicepresedinte. Iata ca se forteaza legea, moralitatea. Daca peste trei luni se schimba alianta, imi inchipui ca vor veni alte persoane sa candideze, a declarat Liviu Andronic, secretarul general al PNL, specificand ca liberala Cristina Bahrin este si discriminata prin faptul ca este femeie si nu este atat de inalta ca pedelistul Cristian Achitei.

 

Tot din partea liberalilor, Dinu Buceceanu a subliniat ca alesii judeteni nu cunosc foarte bine legea, ci interesul politic.

 

Nu cunosc interesul celor pe care ii reprezinta. Au calcat in picioare ceea ce in urma cu o luna tot ei votasera, fara niciun motiv, fara nicio argumentatie. Asa cum arata legea, eliberarea din functie nu poate fi facuta decat in anumite conditii, pentru abateri grave sau pentru o sanctiune penala. Am hotarat sa atacam in contenciosul administrativ aceasta hotarare nelegala votata de consilierii judeteni, a declarat Dinu Buceceanu.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ACUM: Percheziții desfășurate de polițiștii botoșăneni la persoane cercetate pentru furturi din locuințe

astăzi, 09:26
155

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, efectuează 5 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Iaşi, ...

Bărbat ajuns la spital după ce i-a luat foc plapuma cu care se învelise

astăzi, 08:40
110

Incidentul a avut loc după ce acesta a consumat băuturi alcoolice şi a vrut să se pună la somn. Înainte de a adormi şi-a aprins o ţigară, însă nu a mai apucat să o stingă şi a ...

O femeie de afaceri din Botoşani a fost obligată de judecători să plătească sute de mii de euro pentru falimentul unei firme

astăzi, 08:37
570

O femeie de afaceri a fost obligată de judecători să plătească din propriul buzunar câteva sute de mii de euro pentru falimentul firmei pe care a administrat-o.Firma Moldopan Impex SRL ...