Zona Metropolitană Botoşani mai are doar doi angajaţi

Zona Metropolitană Botoşani mai are doar doi angajaţi
Zona Metropolitană Botoşani a devenit un organism existent doar pe hârtie, având la ora actuală doar doi angajaţi.

Rând pe rând cei care au fost angajaţi ai Zonei Metropolitane fie şi-au dat demisia, fiind vorba inclusiv de directorul Cătălin Olaru, fie au ajuns să fie anchetaţi, fiind cazul juristului Sorin Mihalache, anchetat pentru înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, existând suspiciuni că acesta şi-ar fi falsificat diploma de studii  şi ar fi încasat salarii necuvinte de la Zona Metropolitană.

Singurii care au mai rămas ca angajaţi sunt Florin Egner, care a preluat atribuţiile de director şi managerul de proiect Daniela Roşu.

Primarul Cătălin Flutur susţine că o Zonă Metropolitană este uitlă dar în condiţiile în care atarage şi fonduri pentru dezvoltarea proiectelor, lucru care nu s-a întâmplat la Botoşani.

“Cei care pot decide sensul de a continua activitatea nu sunt decât cei din Consiliul de Administraţie şi Colegiul Director, care sunt reprezentanţii tuturor localităţilor care fac parte din Zona Metropolitană. Întotdeauna Zona Metropolitană îşi va avea utilitatea şi în perspectiva de a face tot felul de asocieri pentru a câştiga mai mulţi bani  multe proiecte. Oricum acolo se funcţionează în momentul de faţă în doi salariaţi şi un pic. La Zona Metropolitană sunt ratate termenele de atragere a banilor. Domnul Egner are o activitate intensă peste Prut", a spus primarul Cătălin Flutur.
  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
8

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
52

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
331

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...