Ziua Contabilului, sarbatorita si la Botosani!

Ziua Contabilului, sarbatorita si la Botosani!

GHEORGHE SORESCU

Ziua de 21 septembrie este sarbatorita in fiecare an de catre toti profesionistii contabili din Romania drept Ziua Nationala a Contabilului Roman, sub patronajul filialelor CECCAR de la nivel teritorial.

Pentru a marca Ziua Contabilului, filiala de la Botosani a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania a organizat, incepand cu ora 15.00, o reuniune unde sunt invitati sa participe aproape 80 de contabili botosaneni, din cei 225 de contabili din Botosani, precum si reprezentantii Prefecturii, Consilului Judetean, Tribunalului, Directiei de Finante, precum si viitorii contabili de la Colegiul Economic Botosani.

Desi anul trecut aceasta manifestare a fost organizata in Sala Teatrului "Mihai Eminescu", Gheorghe Sorescu, reprezentantul CECAR Botosani, a spus ca aceasta zi va fi sarbatorita in acest an la sediul institutiei de pe strada Calea Nationala, intrucat nu-si mai permit chiria de la Teatru de 1.000 lei, in conditiile in care bugetul este diminuat cu o treime fata de anul trecut pentru aceasta actiune, de la 4.500 lei din 2009, a ajuns in acest an la 3.000 lei.

"De la ora 15.00 incepe sarbatorirea Zilei Contabilului, in toate judetele tarii. Va fi un mesaj din partea presedintelui CECAR, sunt cateva expuneri profesionale, se inmaneaza cinci diplome de onoare anumitor contabili din partea CECAR. La sfarsit va fi un mic bufet, dar in conditii de criza, este un moment in care contabilii se intalnesc si se marcheaza intr-un fel activitatea contabililor profesionisti. Anul acesta avem si sala de curs in cadrul noului sediu, nu am mai dat 1.000 lei pentru inchirierea Salii Teatrului Mihai Eminescu, cum faceam in anii trecuti", a spus Gheorghe Sorescu.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
213

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
39

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
60

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...