Zi neagra la Partidul National Crestin Democrat!

Zi neagra la Partidul National Crestin Democrat!

 Corneliu Furtuna, presedinte PNTCD Botosani  

Liderul PNTCD, filiala Botosani, Corneliu Furtuna, a adus astazi acuzatii foarte grave la adresa propriului sef de partid, Marian Petre Milut.

"Este cea mai neagra conferinta de presa organizata de cand sunt presedinte PNTCD, din anul 2002", a spus astazi Corneliu Furtuna.

Astfel, conform celor spuse de Furtuna, ceea ce nu au reusit comunistii a reusit in acest an "vremelnicul sef al formatiunii", Marian Milut.

"A scos partidul din alegerile parlamentare, retragand semnul electoral si refuzand sa primeasca spre semnare listele de candidati, astfel ca taranistii nu au putut participa la alegeri", a declarat Corneliu Furtuna.

"Ne-am prezentat ieri la BEJ, in jurul orei 16.00, si presedinta Rodica Dascalu ne-a anuntat ca, desi exista semn electoral, este nevoie si de semnatura presedintelui partidului, pe care noi nu am avut-o", spune Furtuna.

Liderul taranistilor botosaneni a anuntat ca se gandeste chiar sa il dea in judecata pe seful sau ierarhic, pentru ca i s-a incalcat dreptul de a fi ales, in calitate de membru PNTCD.

Furtuna spune ca Milut a tradat partidul, pentru ca, chiar daca PNTCD ar fi facut alianta cu alta formatiune, trebuia pastrat semnul electoral.

"Il dau in judecata pentru daune morale si ingradirea dreptului de a candida", a precizat liderul taranistilor botosaneni despre presedintele Petru Milut.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
98

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
57

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
57

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...