Zeci de profesori botoșăneni nemulțumiți de notele primite la titularizare!

Zeci de profesori botoșăneni nemulțumiți de notele primite la titularizare!

Notele primite la proba scrisă a concursului de titularizare i-aU nemulțumit pe zeci de profesori botoșăneni care au cerut reevaluarea lucrărilor.

Potrivit lui Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean, au fost depuse în total 81 de contestații.

Rezultatele finale se afiseaza in data de 25 iulie. Repartizarea pe posturi se va face în data de 26 iulie, în ședință publică organizată de Inspectoratul Școlar.
 
Pentru a fi angajaţi pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică şi inspecţia specială la clasă.

Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică şi inspecţia specială.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Primăriile din judeţ nu au primit bani la rectificarea bugetară

Luni, 25 Septembrie 2017
414

Mai multe primării din judeţul Botoşani au ajuns deja la fundul sacului şi nu mai au bani pentru a acoperi cheltuielile de funcţionare până la finele acestui an.Şi mai au de aşt...

Ce spune preşedintele Consiliului Judeţean despre demisiile directorilor de la Spitalul Mavromati!

Luni, 25 Septembrie 2017
864

Nemulţumirile directorilor de la Spitalul Judeţean Mavromati privind nivelul de salarizare al celor din conducere au ajuns şi la urechile preşedintelui Consiliului Judeţean.În cadrul ş...

Inspecţie în teren a specialiştilor de la ADR NE privind drumul strategic

Luni, 25 Septembrie 2017
633

Este prima vizită în teren privitor la acest obiectiv, după ce evaluarea din punct de vedere administrativ s-a încheiat, în prezent fiind faza de evaluare a indicatorilor tehnico-e...