Zeci de profesori botoșăneni nemulțumiți de notele primite la titularizare!

Zeci de profesori botoșăneni nemulțumiți de notele primite la titularizare!

Notele primite la proba scrisă a concursului de titularizare i-aU nemulțumit pe zeci de profesori botoșăneni care au cerut reevaluarea lucrărilor.

Potrivit lui Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean, au fost depuse în total 81 de contestații.

Rezultatele finale se afiseaza in data de 25 iulie. Repartizarea pe posturi se va face în data de 26 iulie, în ședință publică organizată de Inspectoratul Școlar.
 
Pentru a fi angajaţi pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică şi inspecţia specială la clasă.

Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică şi inspecţia specială.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Concurență mare pentru postul scos la concurs la Serviciul Pașapoarte

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
376

Postul de subofițer scos la concurs în cadrul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Botoșani este râvnit de un număr mare de persoane.Po...

Autorităţile botoşănene, în alertă din cauza Codului Galben de vreme rea! Drumarii, pregătiţi să intervină!

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
590

Prefectul judeţului, Dan Şlincu, le-a cerut şefilor instituţiilor ce fac parte din CJSU să fie disponibili în orice moment şi pregătiţi să intervină dacă situaţia o va impune....

Monumente istorice dispărute de zeci de ani, existente încă pe hârtie. "Din motive pur administrative sau de indolenţă a unor funcţionari..."

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
278

Mai multe obiective din judeţul Botoşani, care au fost încadrate în categoria monumentelor istorice, dar care sunt dispărute fizic de zeci de ani, figurează în continuare pe list...