Zeci de amenzi aplicate de poliţişti, după razii în baruri şi pieţe!

Zeci de amenzi aplicate de poliţişti, după razii în baruri şi pieţe!
Poliţiştii botoşăneni au desfăşurat, vineri, activităţi suplimentare, destinate prevenirii şi combaterii fenomenului infracţional şi implicit creşterii gradului de siguranţă publică.

În acest context, peste 90 de poliţişti botoşăneni au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, suplimentar faţă de activităţile şi dispozitivele curente.

Acţiuni punctuale s-au desfăşurat şi pe linia respectării normelor legale de comerţ sau a legislaţiei rutiere.

Poliţiştii de ordine publică, rutieră, investigarea criminalităţii economice, dar şi din cadrul altor structuri au efectuat 53 de controale la persoane fizice sau agenţi economicei (în pieţe, târguri, baruri, etc.).

Au fost constatate şi aplicate 201 sancțiuni contravenționale, în valoare de  35.925 lei şi au fost confiscate mărfuri identificate la comercializare, fără documente legale de provenienţă, în valoare de 500 de lei.

De menţionat că din totalul sancţiunilor contravenţionale, 129 de amenzi au fost stabilite pentru conducători auto care au săvârşit abateri de la normele legale privind regimul de viteză.

Poliţiştii rutieri au constatate 3 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, aceştia au reţinut şase permise de conducere.

Acţiunile vor continua şi în perioada următoare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

astăzi, 21:18
39

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

astăzi, 21:07
30

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22
131

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...