WEEKEND CU EMOTII: Competitia, in direct pe Live Botosani!

WEEKEND CU EMOTII: Competitia, in direct pe Live Botosani!
Live Botosani transmite sambata si duminica, in direct pe internet, doua evenimente de marca in viata culturala a Botosanilor! Este vorba despre Gala Laureatilor Festivalului Amfiteatru si de Festivalul Concurs pentru copii Mini Miss si Mini Mister.

Sambata, de la ora 14.00, elevii actori din 11 licee ale municipiului Botosani si Dorohoi vor afla premiile care le vor incununa eforturile, in cadrul Galei Laureatilor primei editii a Festivalului Amfiteatru.

Festivalul de teatru pentru liceeni AMFITEATRU, editia I, este organizat de Teatrul Mihai Eminescu, Consiliul Judetean Botosani, Asociatia Culturala Amfiteatru 2006, Inspectoratul Scolar Judetean, desfasurandu-se la Teatrul Mihai Eminescu Botosani.

Astazi este ultima seara de concurs, pe scena Teatrului Mihai Eminescu evoluand Colegiul Economic Octav Onicescu, de la ora 14.00, si Colegiul National A.T.Laurian, de la ora 19.00.

Nu ratati sambata, de la ora 14.00, pe www.live.botosani.ro, transmisia in direct a Galei Laureatilor!

 

Tot sambata, 9 mai, veti putea urmari in direct pe internet, de la ora 16.00, Festivalul Concurs pentru copii Mini Miss si Mini Mister - Partea 1, organizat de Asociatia Culturala Vivat Veselia.

Competitia continua si pe 10 mai, Live Botosani transmitand si Partea a 2-a, incepand cu ora 12.00, in direct de la Casa de Cultura a Sinsicatelor Botosani.

 Asociatia Culturala Vivat Veselia, in colaborare cu Organizatia MISS ROMANIA, Inspectoratul Scolar Judetean Botosani si Casa de Cultura a Sindicatelor Nicolae Iorga, organizeaza in perioada 9-10 mai 2009 editia a II-a a Festivalului Concurs pentru copii MINI MISS & MINI MISTER BOTOSANI.

 Festivalul este un concurs de prezenta scenica, spontaneitate si aptitudini artistice, care isi propune sa evidentieze munca si talentul copiilor si isi doreste sa promoveze copii talentati prin intermediul spectacolelor, emisiunilor radio si TV . Concursul se desfasoara pe 3 categorii de varsta: 6 - 10 ani, 10 - 13 ani si respectiv 13 - 16 ani. Pentru fiecare categorie de varsta se vor acorda titlul de mini miss si mini mister, alte premii si mentiuni.

Se pot acorda si premii speciale in functie de optiunile presei, posturilor de televiziune si radio sau organizatiilor de profil, sustinute de sponsori.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce trebuie să facă șoferii dacă vor să radieze mașina dacă nu o mai folosesc, fără să o ducă la casat!

astăzi, 18:14
45

Procesul de scoatere definitivă a unei mașini din circulație presupune parcurgerea mai multor etape.Proprietarul sau delegatul trebuie să depună o serie de acte doveditoare la mai multe autor...

Atenție la fraudele informatice și la „investițiile” online! Iată cum vă puteți proteja!

astăzi, 17:13
44

În ultima perioadă se constată o creștere a sesizărilor referitoare la săvârșirea  unor infracțiuni de înșelăciune în mediul online care au ca bază folosirea &ic...

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
110

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...