Weekend aglomerat pentru jandarmii botoșăneni

Weekend aglomerat pentru jandarmii botoșăneni
În perioada 09 -11 martie a.c., jandarmii botoşăneni vor executa misiuni de asigurare a ordinii şi liniştii publice la manifestările cu public numeros organizate în municipiul Botoşani.

Sâmbătă şi duminică, lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani vor asigura ordinea publică la Colegiul Gheorghe Asachi, cu ocazia desfăşurării Cupei Coca Cola la fotbal, între licee din judeţul Botoşani .

Tot sâmbătă, jandarmii vor fi prezenţi în parcarea magazinului Elvila, între orele 10.00-17.00, la manifestările prilejuite de ,,ORA PĂMÂNTULUI.

Luni, efective de jandarmi vor însoţi coloana de manifestanţi şi vor lua măsurile necesare pentru prevenirea tulburării ordinii publice la marşul organizat de Agenţia de Dezvoltare Comunitară,, Inter-Activa, pe traseul Parcul Tineretului – str.Griviţa – Independenţei – Centrul Vechi – Piaţa Revoluţiei – Pietonalul Unirii – Muzeul Judeţean de Istorie.

De asemenea, în această perioadă, jandarmii vor patrula în sistem mixt poliţie-jandarmerie, în vederea prevenirii faptelor antisociale pe raza municipiilor Botoşani şi Dorohoi şi a oraşelor Darabani şi Săveni, precum şi în cooperare cu lucrători din cadrul Secţiilor de Poliţie Rurală.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani recomandă cetăţenilor care vor participa la aceste manifestări să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pentru desfăşurarea lor într-un climat civilizat de ordine şi siguranţă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
25

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
106

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
1120

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....