Volinasi Costin, ghimpele din coasta Casei Sindicatelor!

Volinasi Costin, ghimpele din coasta Casei Sindicatelor!

Volinasi Costin, initiatorul Festivalului Amfiteatru

Festivalul de teatru din Botosani, motiv de disputa intre conducerea Casei de Cultura a Sindicatelor si cea a Teatrului Mihai Eminescu!

Conducerea Casei Cultura a Sindicatelor se teme ca, in acest an, Festivalul Lyceum nu va mai avea acelasi succes ca in alti ani.

Motivul? In aces an, si Teatrul Mihai Eminescu Botosani va organiza un festival de teatru.

Festivalul Amfiteatru se adreseaza tuturor liceenilor din judetul Botosani pasionati de teatru. Initiatorul este directorul artistic al Teatrului Mihai Eminescu, Volinasi Costin.

"Este un festival judetean care se adreseaza tuturor liceenilor. Am avut solicitari din teritoriu. De la liceeni din Darabani, Saveni sau Dorohoi", explica Volinasi Costin.

Festivalul Amfiteatru pare a fi, insa, un ghimpe in coasta Casei de Cultura a Sindicatelor, reprezentantii acesteia manifestandu-si temerea ca cea de-a 14-a editie a Festivalului Lyceum nu se va bucura de acelasi succes ca pana acum.

"Am fi vrut sa fim invitati la discutii. Se putea sa ajungem la un acord. Trupele care ar fi iesit pe primul si pe al doilea loc sa participe la festivalul-concurs organizat pentru prima oara la Teatru Mihai Eminescu", a explicat un reprezentant al Casei de Cultura a Sindicatelor.

Conducerea Casei Sindicatelor a mai spus ca nu ar fi fost deranjati daca Festivalul Amfiteatru s-ar organiza dupa Festivalul Lyceum.

Trupele de actori amatori care participa la festivalul organizat de Casa de Cultura a Sindicatelor sunt indrumate de actorii profesionisti de la Teatrul Mihai Eminescu.

"Este o zona in care noi ne pricepem foarte bine", mai explica Volinasi Costin.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
63

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
704

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....

Razii cu mascați în trei zone ”fierbinți” din Botoșani, au fost instituite și filtre rutiere!

astăzi, 09:47
121

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, împreună cu cei ai Serviciului Rutier, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi au acționa...