Viteza i-a condus la un pas de moarte!

Viteza i-a condus la un pas de moarte!
Au scapat ca prin minune dupa ce masina in care se aflau s-a izbit intr-un cap de pod, apoi intr-un copac, pentru ca in final sa ajunga in sant! Cauza accidentului petrecut aseara in apropiere de Unteni este neadaptarea vitezei la conditiile de drum.

Marti, in jurul orei 18.50, G. Andrei-Paul, de 24 de ani, din municipiul Botosani, conducea un autoturism pe D.N. 29, din directia Botosani catre Saveni. In afara localitatii Unteni, judetul Botosani, pe un sector de drum in rampa si aliniament, a pierdut controlul volanului si a impactat un cap de pod, apoi un pom, dupa care s-a rasturnat in partea dreapta in afara partii carosabile pe sensul sau de mers.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala usoara a lui G. Andrei-Paul, conducatorul auto, si G. Mihai, de 56 de ani, din municipiul Botosani, pasager in autoturism, care au fost transportati la Spitalul Judetean Botosani, fiind diagnosticati cu politraumatism prin accident rutier, traumatism toraco-abdominal acut inchis, respectiv politraumatism prin accident rutier, contuzie glezna stanga, contuzie antebrat stang.

Conducatorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ, recoltandu-i-se probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetari a rezultat ca vinovat de producerea accidentului se face conducatorul auto G. Andrei-Paul, care nu a adaptat viteza de deplasare la conditiile de drum.

Atat conducatorul autovehiculului, cat si pasagerul nu purtau centura de siguranta.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi!

astăzi, 08:58
10

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”, Compartimentul de Primiri Urgențe de la Secția de Pediatrie și Compartimentul de Urgențe din cadrul Spitalului Municipa...

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
495

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
156

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...