VISUL UNEI NOPTI DE VARA pe scena Teatrului Mihai Eminescu Botosani! - VIDEO

VISUL UNEI NOPTI DE VARA pe scena Teatrului Mihai Eminescu Botosani! - VIDEO

 VISUL UNEI NOPTI DE VARA, la Teatrul Mihai Eminescu Botosani, regia Volinasi Costin  

Iubitorii de teatru sunt asteptati in aceasta seara, in sala mare a Teatrului Mihai Eminescu, pentru a viziona cel mai apreciat spectacol al anului 2008.

Spectacolul Visul unei nopti de vara, in regia lui Volinasi Costin, va incepe la ora 18.00.

Este un spectacol care s-a bucurat de un real succes in randul spectatorilor din Botosani, dar si din alte orase ale tarii. Este pus in scena de o echipa de actori tineri, care se intrec in calitati actoricesti, spune regizorul Volinasi Costin, lansand in acest fel o invitatie tuturor botosanenilor.

Adrian Tapciuc va reveni la Botosani pentru aceasta piesa. Adi face un rol de exceptie alaturi de Misa Dontu, Gheorghe Frunza, Gina Patrascu si alaturi de alte 10 tinere talentate de la Colegiul National Mihai Eminescu, mai spune Volinasi Costin.

Pretul unui bilet este de 10 lei, insa elevii si studentii vor beneficia de o reducere de 5 lei.

Am mai vazut de cateva ori acest spectacol si cred ca voi merge si de acesta data. Si, sincer, voi merge sa il vad pe Adrian Tapciuc, pentru ca sunt o mare fana a lui, spune Loredana, o tanara de 18 ani.

Miscarea scenica si coregrafia sunt asigurate de Victoria Bucun.

De remarcat faptul ca Adrian Tapciuc a jucat pentru prima data in Visul unei nopti de vara in anii de liceu (2004), tot sub indrumarea lui Volinasi Costin si a Victoriei Bucun, alaturi de colegii sai de la Trupa Drama Club, de la Colegiul National A.T.Laurian.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
114

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
35

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
244

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...