Viorel Pana a sustinut astazi prima conferinta de presa la Botosani

Viorel Pana a sustinut astazi prima conferinta de presa la Botosani

 Viorel Pana, candidatul Aliantei PSD-PC la alegerile din 30 noiembrie  

Conservatorii botosaneni si-au prezentat astazi candidatul la alegerile parlamentare din partea PSD-PC, anume constanteanul Viorel Pana.

Chiar daca desemnarea candidatului din partea PC s-a facut dupa indelungi discutii, fiind vehiculate mai multe nume, intre care Sergiu Andon, Marius Marinescu sau chiar cedarea locului pe liste unui candidat PSD, fiind nominalizata in acest sens Viorica Afrasanei, conservatorii au optat, in final, pentru Viorel Pana.

"A fost o alegere grea, dar s-a ales bine, dupa un CV bine bazat", spune Marcela Lozneanu, presedinte PC, filiala Botosani.

Viorel Pana nu a ezitat sa spuna ca Botosaniul este un loc extrem de izolat, precizand ca are de gand sa se implice in dezvoltarea economica a zonei. Pentru inceput, a anuntat ca va angaja o firma de consultanta, pentru a face o radiografie a zonei, in scopul identificarii solutiilor optime de dezvoltare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
222

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
40

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
61

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...