Viorel Hrebenciuc, implicat in dosarul "Valiza"

Viorel Hrebenciuc, implicat in dosarul "Valiza"

 Viorel Hrebenciuc  Romania libera

Lista persoanelor care sunt implicate in cazul "Valiza" se imbogateste pe zi ce trece cu nume noi, dar si cu dovezi pe masura. Ultimul venit pe lista este Viorel Hrebenciuc, membru PSD, care stia de "trocul" lui Gigi Becali in urma unei convorbiri telefonice intre cei doi.

Procurorii l-au trimis joi in judecata pe Gigi Becali, in dosarul "Valiza", sub acuzatiile de dare de mita si fals in inscrisuri sub semnatura private, dup ace au demonnstrat ca si "alibiul" confectionat de Gigi Becali, conform caruia cele 1,7 milioane de euro sechestrati la restaurantul Aroma din Cluj erau destinati cumpararii unui teren in comuna Jucu, este fals.

Conform monitorizarii telefoanelor operate de SRI, Gigi Becali era in 15 aprilie la Ploiesti, iar presupusul vanzator, Radu Marino, avea in acea zi un proces la Cluj. Mai mult, procurorii au atasat la dosar si monitorizarea video facuta in acea zi de catre Politia Rutiera, atat la iesirea din Cluj, cat si la intrarea in Bucuresti, monitorizare in care masina lui Marino nu apare.

Intr-o convorbire din 5 mai 2008, conform rechizitoriului, Becali l-ar fi sunat pe un "anume Viorel" si l-a asigurat ca a rezolvat cu "U" Cluj. Desi procurorii nu-l identifica pe "Viorel" in rechizitoriu, numarul de mobil apelat de Becali apartine deputatului PSD Viorel Hrebenciuc.

Viorel: Da’ voi ati luat legatura cu aia de la "U"?


Becali: Auzi, pai auzi?


Viorel: A, bravo atunci! Becali: Luat... am luat... Pai ce, pai ce?!


Viorel: Bravo, bravo! Deci asta voiam sa-ti spun ca...


Becali: Pai, am luat legatura si cu jucatori, si cu toata lumea, si cu antrenori, si cu, cu tot, toata lumea!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
693

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
229

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
179

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...