Vin ploile, dar weekendul va fi insorit!

Vin ploile, dar weekendul va fi insorit!
Meteorologii anunta ca marti vremea se va raci usor, dupa ce luni s-au inregistrat temperaturi de pana la 24 de grade Celsius, datorate unui val de aer cald, provenit din bazinul central al Marii Mediterane.

Doar locuitorii din sudul tarii se vor putea bucura, marti, de temperaturi de pana la 22 de grade Celsius. In centrul, vestul si nordul Romaniei ploile vor cadea izolat, dar nu vor fi insemnate cantitativ.

De miercuri, o masa de aer mai rece, din nord, va aduce ploi in averse si maxime de 17-18 grade Celsius in majoritatea zonelor tarii.

Joi, cerul va fi inorat in majoritatea zonelor, va ploua slab, pe arii restranse in sud si sud-vest, iar vantul va sufla moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in jumatatea de sud a tarii, intre 9 si 19 grade Celsius, iar minimele, intre -2 si 8 grade Celsius.

Meteorologii anunta ca vom avea un weekend cu soare. De vineri vremea se va incalzi, iar temperaturile vor ajunge din nou la valorile de la inceputul saptamanii.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
883

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
119

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
138

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...