Viitorul sef al Directiei de Sanatate Publica ar trebui sa vina din sectorul privat si sa aiba relatii la Bucuresti, crede Oprisanu!

Viitorul sef al Directiei de Sanatate Publica ar trebui sa vina din sectorul privat si sa aiba relatii la Bucuresti, crede Oprisanu!

Gabriel Oprisanu, directorul Autoritatii de Sanatate Publica Botosani, devenita Directia de Sanatate Publica

Gabriel Oprisanu, seful Autoritatii de Sanatate Publica Botosani (devenita intre timp Directia de Sanatate Publica) se pregateste sa paraseasca scaunul institutiei, nu atat pentru ca i s-ar cere acest lucru, cat mai ales pentru ca, liberal fiind, nu vrea sa gireze o politica de stanga.

“Eu am sustinut intotdeauna ca partidul de la guvernare isi poate face politica doar cu oameni care cred in doctrina sa. Cum ar putea un Guvern de stanga, cum este cel actual, sa faca o politica de stanga, cu un om de dreapta? Este greu de crezut asa ceva si nu stiu daca eu imi doresc sa girez o politica de stanga", a precizat Gabriel Oprisanu intr-un interviu acordat cotidianului Monitorul de Botosani.

In acelasi interviu, Oprisanu face un portret robot al succesorului sau, despre care spune ca este indicat sa vina din sectorul privat si, mai ales, sa aiba relatii la Bucuresti.

“Cred ca ar trebui sa aiba experienta in management, sa provina din mediul privat sau sa fi avut o tangenta cu acesta, pentru ca iti da o alta gandire decat lucrul exclusiv la stat, sa nu fie o persoana foarte in varsta si sa aiba relatii. Fara relatii la Bucuresti este foarte greu sa ajunga la Botosani fonduri egale cu cele alocate in ultima perioada", a completat Oprisanu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

astăzi, 20:16
25

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

astăzi, 19:23
37

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

astăzi, 18:56
32

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...