Vigilenta politistilor comunitari incepe sa dea roade

Vigilenta politistilor comunitari incepe sa dea roade
Politistii comunitari au inceput sa dea dovada de ceea ce se astepta de la ei de multa vreme: vigilenta si promptitudine!

Sambata, in urma unei sesizari telefonice cu privire la un furt, in jurul orei 18.00, patrula auto a Politiei Comunitare s-a deplasat la Colegiul National A.T. Laurian. Acolo, 4 tineri patrunsesera la parterul internatului, de unde au furat o poseta, apartinand unei invitate franceze a profesorilor de la aceasta institutie de invatamant, in care se afla suma de aproximativ 60 lei.

In urma investigatiilor efectuate, au fost identificati si retinuti minorii M. C., de 14 ani, si R. A. de 13 ani. Cei doi au recunoscut ca au participat la comiterea furtului impreuna cu alti doi minori, P. C. si B. R., toti din municipiul Botosani.

Minorii au fost condusi la sediul Politiei Municipiului, pentru efectuarea cercetarilor, dar prejudiciul nu a fost recuperat.

Duminica dimineata, o patrula mixta, formata dintr-un agent al Politiei Comunitare si unul al Politiei municipiului Botosani, au surprins in spatele magazinului Panayotis de pe strada Octav Onicescu pe Ionut-Dan D. din municipiul Botosani, cunoscut cu antecedente penale, care, cu o ranga, forta o cutie de valori.

Cu ocazia primelor cercetari, s-a constatat ca acesta, prin efractie, a sustras cutia de valori din magazinul Cosmichim, de pe strada Primaverii. Autorul a fost condus la sediul Poli?iei Municipiului Botosani in vederea cercetarii, iar patrula mixta a asigurat paza locului faptei pana la sosirea echipei operative.

Desi nu avem competente in ceea ce priveste infractionalitatea, am venit in sprijinul Politiei Municipale prin constatarea acestor doua infractiuni, fapt care nu poate decat sa ne bucure. Autoriii au fost predati organelor de Politie pentru continuarea cercetarilor, a declarat directorul executiv al Politiei Comunitare Botosani,Vasile Raileanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
785

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
250

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
211

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...