VIDEO Un şofer lipsit de respect îi ocupă locul de parcare. Cum vi se pare reacţia proprietarului de Jeep?

VIDEO Un şofer lipsit de respect îi ocupă locul de parcare. Cum vi se pare reacţia proprietarului de Jeep?
Să "vânezi" un loc de parcare este adeseori o mare provocare şi dacă dintre doi şoferi unul câştigă, nu întotdeauna modul în care se procedează este cel corect. Aceste imagini ne înfăţişează un exemplu clar în care respectul lipseşte cu desăvârşire. Chiar dacă rezolvarea situaţiei nu este tocmai "ortodoxă", a fost singura care i-a venit în minte şoferului rămas fără loc de parcare.

Proprietarul unui Jeep observase că în faţa lui se elibera un loc în parcare şi se pregătea să facă manevra potrivită. Întâmplător sau nu, un alt conducător auto ochise ţinta şi cu un viraj scurt a ajuns exact pe locul de parcare eliberat.

Reacţia proprietarului Jeep-ului galben poate fi îndreptăţită într-un fel, iar acţiunea lui i-a oferit şoferului nerespectuos o lecţie de educaţie şi civilizaţie. Acesta s-a apropiat de maşina parcată şi a legat-o de Jeep, tragând-o până în mijlocul parcării. Avantajul lui a fost că deţine totuşi o maşină de teren destul de puternică.

În clipa următoare şoferul jeep-ului îşi conduce maşina în locul de parcare liber. Ne întrebăm oare ce reacţie a avut şoferul nerespectuos când şi-a găsit maşina în acel loc? Poate atunci a înţeles că lipsa de respect se plăteşte într-un fel sau altul.

 


Sursa: Valic Muntyan via Youtube
Text: LiveBiz.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
55

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
78

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
50

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...