VIDEO - Trecerea de pietoni care apare doar când este necesar!

Cine s-ar fi gândit la o trecere de pietoni care să apară doar atunci când există pietoni? Mai mult, noaptea, atunci când există extrem de puţini pietoni, trecerea poate dispărea complet, dar în timpul orelor de vârf este proiectată să reapară.

VIDEO - Trecerea de pietoni care apare doar când este necesar!

Cine s-ar fi gândit la o trecere de pietoni care să apară doar atunci când există pietoni? Ei bine, o companie de software din Londra a inventat o astfel de trecere inteligentă.

Compania de software din Londra Umbrellium a pus la cale o zebră care va apărea doar la nevoie și va fi iluminată noaptea. Doar dacă există pietoni care intenționează să traverseze.

Trecerea are leduri care se aprind doar când utilizatorii de smartphone-uri se deplasează pe această porţiune interactivă a drumului.

„Marcajele de trecere a pietonilor pe care le cunoaştem, nu au fost actualizate cu adevărat încă din anii 1940, iar în zilele noastre, populăm oraşele într-un mod destul de diferit”, a declarat Haque, fondatorul Umbrellium.

Noaptea, atunci când există extrem de puţini pietoni, trecerea poate dispărea complet, dar în timpul orelor de vârf este proiectată să reapară.

“În primele ore ale dimineţii, să zicem ora 05:00 dimineaţa, probabil că nu vor fi prea mulţi pietoni dornici să traverseze strada, deci trecerea ar putea apărea numai dacă cineva ar avea nevoie de ea. După ce au traversat, aceasta poate dispărea din nou – şi pentru toate intenţiile şi scopurile, pare doar un drum normal. Dar mai târziu seara, după ce puburile se închid şi apare o mulţime de oameni care încearcă să traverseze, trecerea se va lărgi în mod automat pentru a găzdui toţi aceşti oameni în plus”, a mai spus Haque. sursa
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...