VIDEO "Schimbarea", un film care exploreaza calatoria spirituala spre partea a doua a vietii fiecaruia dintre noi!

VIDEO "Schimbarea", un film care exploreaza calatoria spirituala spre partea a doua a vietii fiecaruia dintre noi!
Un film tulburator si cu totul special, un film care te va rascoli in sensul bun al cuvantului, ajutandu-te sa arunci o privire adanc in tine si sa dai mana, sa iti imbratisezi copilul interior care esti tu si sa il intrebi: "Ce mai faci? Iti este bine unde te-am dus pana acum? Esti fericit?".

Filmul se numeste "Schimbarea" si in el il vei vedea si auzi vorbind sufletului tau pe dr Wayne Dyer, un personaj real al vremurilor noastre, trecut la Domnul de curând.  

Filmul "Schimbarea" exploreaza calatoria spirituala spre partea a doua a vietii fiecaruia dintre noi, acolo unde ne este menit sa ne gasim scopul vietii: care este contributia noastra unica pentru aceasta lume?

Filmul este despre schimbarea puternica de la constructiile egoului asa cum am invatat inca din copilarie si tinerete de la societate – sa avem si sa acumulam pentru sine – la polul opus, a-ti trai viata cu un scop focusat pe a servi alti oameni si a da inapoi.  

Veti urmari povestile intrepatrunse ale unui businessman supraincarcat de functii, stress si responsabilitati dar indepartat de suflet, a unei mame a doi copii mici care isi cauta propriul ei rol pe lume si a unui regizor de film care incearca sa isi faca un nume in cariera. Fiecare in parte are revelatii si isi schimba viata.  

"Schimbarea" nu doar ca ne inspira, dar ne si invata cum sa ne gasim fiecare calea catre adevarul scop pentru care suntem veniti pe acest pamant. Iar cand o vom gasi, vom sti pentru ca vom fi cu adevarat fericiti, acolo, in interiorul sufletului. 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
68

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
30

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
186

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...