VIDEO Presa externa, dupa un gest al lui Hagi cum rar se vede: De-aia e legenda!

VIDEO Presa externa, dupa un gest al lui Hagi cum rar se vede: De-aia e legenda!
Gica Hagi a ajuns in atentia presei straine, dupa un gest de fair-play facut la meciul de vineri seara al echipei sale, Viitorul Constanta, pierdut in fata Astrei Giurgiu.

La scorul de 1-0 pentru Viitorul, spre finalul primei reprize, jucatorul echipei lui Hagi, Romeo Benzar, a cazut in urma unui duel cu un adversar la marginea terenului iar echipa medicala s-a grabit sa intervina, deoarece jucatorul parea ca este lovit serios.
In acel moment, Hagi a sprintat si i-a impins pe cei din echipa sa medicala, trimitandu-l nervos pe jucator in teren, acesta ridicandu-se imediat.

"Legenda Romaniei Gheorghe Hagi si-a intarit statutul legendar cu un act de sportivitate. Antrenorul Viitorului a decis sa ia problema in propriile maini si sa-si impiedice echipa medicala sa acorde ingrijiri unui jucator despre care Hagi stia ca simuleaza o accidentare. Decat sa-si lase personalul sa se conformeze saradei, un Hagi nervos a alergat si a impins echipa medicala, inainte de a-i cere jucatorului sa se intoarca pe teren. Lucrurile se fac diferit in Romania", este comentariul de pe site-ul 101 Great Goals.

Astra Giurgiu a reusit sa obtina o victorie mare si meritata, vineri seara, in deplasare cu formatia lui Gica Hagi, Viitorul Constanta, scor 2-1, dupa ce echipa lui Marius Sumudica a fost condusa cu 1-0, arata ziare.com.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
48

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
37

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
40

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...