VIDEO Ministrul Carmen Dan află, în biserică, adevărul despre starea Poliției

"Mi-e rușine să văd la șold un pistol Carpați de pe vremea bunicilor noștri. Mi-e rușine că mașina e stricată, când este o intervenție nu poate să plece".

VIDEO Ministrul Carmen Dan află, în biserică, adevărul despre starea Poliției

Un politist si un primar PSD au avut curajul sa-i spuna în față ministrului de Interne, Carmen Dan, care este adevarul despre problemele cu care se confrunta zi de zi politistii. S-a intamplat duminica, in timpul ceremoniei de inmormantare a politistului Sorin Vezeteu, ucis in gara Burdujeni din judetul Suceava.

"Anul asta am facut o singura tragere pana la jumatatea asta de an si la televizor apare nu stiu cine si spune ca noi suntem antrenati. Nu suntem antrenati! Cu pistoalele amarate pe care le avem, vom trage de doua ori pe an, de verificare. Asta este realitatea din teren, doamna ministru", le-a spus un politist oficialilor prezenti in biserica la slujba de inmormantare.

La randul sau, primarul din Dumbraveni Ioan Paval, fost edil PNL dar ales pe listele PSD in 2016, s-a lansat in critici dure la adresa guvernantilor.

"Mi-e rusine sa vad la sold un pistol Carpati de pe vremea bunicilor nostri. Mi-e rusine ca masina (politiei - n.red.) e stricata, cand este o interventie, nu poate sa plece. Mi-e atat de rusine ca traiesc intr-o tara in care de 27 de ani alegem oameni in Parlament si dupa 4 ani ne povestesc ca vor face bravuri si nu fac nimic", a declarat primarul, lasandu-i pe cei prezenti muti de uimire.

Declaratiile au fost inregistrate si postate pe o retea de socializare de un jurnalist de la Realitatea TV.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...