VIDEO Ceausescu ar fi invidios - Dragnea a fost primit cu fanfara si covor rosu in satul natal!

VIDEO Ceausescu ar fi invidios - Dragnea a fost primit cu fanfara si covor rosu in satul natal!
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost intampinat in satul natal cu muzica de fanfara, covor rosu, paine si sare, la fel cum se facea inainte de 1989, cand Nicolae Ceausescu mergea in vizite "inopinate", dar indelung pregatite, prin diverse localitati din tara.

Dragnea a revenit in Teleorman pentru a taia panglica la cea mai noua investitie din comuna Saelele, unde a copilarit - un camin de batrani, informeaza Ziare.com, citând Teleorman 24.

Localnicii s-au adunat sa il vada cu ochii lor pe cel mai celebru fiu al satului, care a fost intampinat de copii in costum national, cu sare, plosca plina cu vin, dar si cu pupaturi.

Liderul PSD l-a felicitat pe primarul localitatii ca a dus la capat investitia realizata prin Programul Operational Regional, care a beneficiat de o finantare nerambursabila de peste 1,8 milioane de lei.

"Este o comuna foarte bine ingrijita, este o comuna in care se poate vedea tipul de proiect pe care eu l-am promovat la Ministerul Dezvoltarii, in acel program de dezvoltare locala, un pachet minim de investii care trebuie sa existe in fiecare localitate, apa, canalizare, asfaltarea tuturor strazilor din localitat, scoala modernizata, dispensar, un camin de batrani, farmacie si o baza sportiva. Asa cum ati vazut, acest camin de batrani are si o gradina, are si un solar, o sera - solar se spune pe aici, pe la noi - dar acest camin trebuie sa fie si sustinut financiar ca sa nu mai aiba nevoie de alte fonduri", a declarat Liviu Dragnea.

"Centrul social pentru ingrijire batrani si persoane cu nevoi speciale" din Saelele are 8 camere si 24 de locuri de cazare, pentru care sunt deja 10 cereri.

"Sa ajungeti presedintele tarii!", "La mai mare!" i-au urat consatenii lui Liviu Dragnea, care a primit si o diploma de excelenta pentru "contributia adusa la cresterea nivelului calitativ al fotbalului din judetul Teleorman".
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O dubă a căzut de pe o platformă pe drumul Botoșani-Suceava! FOTO

Joi, 21 Septembrie 2017
3956

O mașină a zburat de pe o platformă, răsturnându-se în șanțul de pe marginea șoselei. Mașina, o dubă TV, fusese cumpărată la o licitație de o persoană din București.A fos...

Zeci de amenzi aplicate de poliţiştii rutieri pe şoselele din judeţ!

Joi, 21 Septembrie 2017
243

În urma acţiunii dedicate bicicliştilor, poliţiştii au aplicat în total 124 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G.195/2002 privind circulaţia pe drum...

Botoşăneni fără apă la robinete din cauza consumurilor frauduloase

Joi, 21 Septembrie 2017
872

Conducta de alimentare de apă a oraşului Flămânzi, care porneşte din Botoşani, a fost proiectată iniţial pentru Filatura din oraş, însă ulterior, pe conductă s-au branşat mai to...