VIDEO Ceausescu ar fi invidios - Dragnea a fost primit cu fanfara si covor rosu in satul natal!

VIDEO Ceausescu ar fi invidios - Dragnea a fost primit cu fanfara si covor rosu in satul natal!
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost intampinat in satul natal cu muzica de fanfara, covor rosu, paine si sare, la fel cum se facea inainte de 1989, cand Nicolae Ceausescu mergea in vizite "inopinate", dar indelung pregatite, prin diverse localitati din tara.

Dragnea a revenit in Teleorman pentru a taia panglica la cea mai noua investitie din comuna Saelele, unde a copilarit - un camin de batrani, informeaza Ziare.com, citând Teleorman 24.

Localnicii s-au adunat sa il vada cu ochii lor pe cel mai celebru fiu al satului, care a fost intampinat de copii in costum national, cu sare, plosca plina cu vin, dar si cu pupaturi.

Liderul PSD l-a felicitat pe primarul localitatii ca a dus la capat investitia realizata prin Programul Operational Regional, care a beneficiat de o finantare nerambursabila de peste 1,8 milioane de lei.

"Este o comuna foarte bine ingrijita, este o comuna in care se poate vedea tipul de proiect pe care eu l-am promovat la Ministerul Dezvoltarii, in acel program de dezvoltare locala, un pachet minim de investii care trebuie sa existe in fiecare localitate, apa, canalizare, asfaltarea tuturor strazilor din localitat, scoala modernizata, dispensar, un camin de batrani, farmacie si o baza sportiva. Asa cum ati vazut, acest camin de batrani are si o gradina, are si un solar, o sera - solar se spune pe aici, pe la noi - dar acest camin trebuie sa fie si sustinut financiar ca sa nu mai aiba nevoie de alte fonduri", a declarat Liviu Dragnea.

"Centrul social pentru ingrijire batrani si persoane cu nevoi speciale" din Saelele are 8 camere si 24 de locuri de cazare, pentru care sunt deja 10 cereri.

"Sa ajungeti presedintele tarii!", "La mai mare!" i-au urat consatenii lui Liviu Dragnea, care a primit si o diploma de excelenta pentru "contributia adusa la cresterea nivelului calitativ al fotbalului din judetul Teleorman".
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

BMW condus de un bărbat beat, pe contrasens! A lovit trei maşini! FOTO

Marţi, 23 Ianuarie 2018
1999

Bărbatul, de aproximativ 40 de ani, se deplasa la volanul unui BMW, înmatriculat în Suceava, dinspre Colegiul Naţional "A.T. Laurian", iar când a ajuns la intersecţia cu strada Mihail Kogălnice...

Grav accident la Copălău! Trei persoane au fost rănite! FOTO

Marţi, 23 Ianuarie 2018
2005

Un autoturism Audi, condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani, care se deplasa dinspre Botoşani către Iaşi, a pătruns pe contrasens, după ce conducătorul auto a pierdut ...

Incendiu puternic! Apartament cuprins de flăcări într-un bloc din Botoşani, persoane inconştiente transportate la spital! FOTO

Marţi, 23 Ianuarie 2018
6114

În momentul izbucnirii incendiului, proprietarii se aflau în apartamentul situat la parterul unui bloc de pe Aleea Nouă.. Aceştia au ieşit pe casa scării şi au cerut ajutor. Aler...