VIDEO Ceausescu ar fi invidios - Dragnea a fost primit cu fanfara si covor rosu in satul natal!

VIDEO Ceausescu ar fi invidios - Dragnea a fost primit cu fanfara si covor rosu in satul natal!
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost intampinat in satul natal cu muzica de fanfara, covor rosu, paine si sare, la fel cum se facea inainte de 1989, cand Nicolae Ceausescu mergea in vizite "inopinate", dar indelung pregatite, prin diverse localitati din tara.

Dragnea a revenit in Teleorman pentru a taia panglica la cea mai noua investitie din comuna Saelele, unde a copilarit - un camin de batrani, informeaza Ziare.com, citând Teleorman 24.

Localnicii s-au adunat sa il vada cu ochii lor pe cel mai celebru fiu al satului, care a fost intampinat de copii in costum national, cu sare, plosca plina cu vin, dar si cu pupaturi.

Liderul PSD l-a felicitat pe primarul localitatii ca a dus la capat investitia realizata prin Programul Operational Regional, care a beneficiat de o finantare nerambursabila de peste 1,8 milioane de lei.

"Este o comuna foarte bine ingrijita, este o comuna in care se poate vedea tipul de proiect pe care eu l-am promovat la Ministerul Dezvoltarii, in acel program de dezvoltare locala, un pachet minim de investii care trebuie sa existe in fiecare localitate, apa, canalizare, asfaltarea tuturor strazilor din localitat, scoala modernizata, dispensar, un camin de batrani, farmacie si o baza sportiva. Asa cum ati vazut, acest camin de batrani are si o gradina, are si un solar, o sera - solar se spune pe aici, pe la noi - dar acest camin trebuie sa fie si sustinut financiar ca sa nu mai aiba nevoie de alte fonduri", a declarat Liviu Dragnea.

"Centrul social pentru ingrijire batrani si persoane cu nevoi speciale" din Saelele are 8 camere si 24 de locuri de cazare, pentru care sunt deja 10 cereri.

"Sa ajungeti presedintele tarii!", "La mai mare!" i-au urat consatenii lui Liviu Dragnea, care a primit si o diploma de excelenta pentru "contributia adusa la cresterea nivelului calitativ al fotbalului din judetul Teleorman".
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Interceptări ale DNA anulate de judecători în dosarul Ralucăi Stâncescu, fost prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani

Miercuri, 21 Martie 2018
678

Iniţial, judecătorul de cameră preliminară de la Curtea de Apel Târgu Mureş, dosarul fiind strămutat la această instanţă la solicitarea inculpaţilor, a admis interceptările, însă avocaţ...

"Extraordinarele peripeții ale lui Hansel și Gretel", duminică, pe scena Teatrului Vasilache

Miercuri, 21 Martie 2018
99

Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache" invită copiii duminică, 25 martie 2018, de la orele 11:00 şi 12:30, să vizioneze  spectacolul "Extraordinarele peripeții...

Pleci la drum? De joi, Cod Portocaliu și Galben de ninsori abundente, viscol și vreme deosebit de rece!

Miercuri, 21 Martie 2018
655

Chiar dacă am trecut de prima jumătate a lunii martie, dacă ai programate drumuri în țară e bine să fii la curent cu avertizările meteorologilor, care au transmis că jumătatea de sud a Rom...