Victoria lui Mihai Tabuleac sau recunoasterea lui Cristian Achitei?

Victoria lui Mihai Tabuleac sau recunoasterea lui Cristian Achitei?

 Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean  

Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani, s-a prezentat astazi la negocierile pentru impartirea functiilor de directori la institutiile deconcentrate botosanene.

Tabuleac face parte din echipa de negociere a PD-L, alaturi de Catalin Flutur, Dan Humelnicu, Catalin Buhaianu si Stelica Strugaru.

De la PSD, echipa condusa de Constantin Contac este completata de Gheorghe Marcu si Costica Macaleti, dar si de dorohoienii Dorin Alexandrescu si Andrei Dolineaschi.

Prezenta lui Mihai Tabuleac in echipa de negociere inseamna ca la conducerea Consiliului Judetean a fost acceptat Cristian Achitei.

Astfel, liberala Critina Bahrin devine o victorie ratata a PNL Botosani, chiar daca in decembrie beneficiase de sprijinul consilierilor PSD pentru obtinerea acestei functii.

Saptamana trecuta, Mihai Tabuleac conditionase demararea negocierilor cu demiterea Cristinei Bahrin si inlocuirea acesteia cu Cristian Achitei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
1

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
26

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
105

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...