Victor Piturca a fost demis!

Victor Piturca a fost demis!

 VICTOR PITURCA  

Comitetul Executiv al FRF a hotarat astazi sa intrerupa colaborarea cu selectionerul Victor Piturca, acesta fiind demis in urma parcursului slab al echipei nationale a Romaniei (tricolorii au doar 4 puncte din 5 partide disputate in preliminariile pentru Cupa Mondiala).

"Piturca a fost demis, nu am stabilit cine va fi numit in locul lui. Vom stabili mai tarziu", a declarat pentru Mediafax Dumitru Dragomir, presedintele LPF.

"Imi pare rau pentru el, dar lucrurile erau clare. A avut putine carti de prezentare moderna a jocului. A dovedit ca este un tip destul de incapatanat, iar fotbalul din ziua de azi nu prea se mai joaca pe stilul defensiv", a declarat Cornel Dinu, administratorul delegat al lui Dinamo la sport.ro.

"Este o decizie luata de comun acord, nu stiu cat va afecta acest lucru echipa nationala. Noi trebuie sa ne pregatim, indiferent de cine va fi noul tehnician. Noi nu putem sa punem conditii in legatura cu cine va veni. Victor Piturca nu este singurul vinovat, toti suntem, in frunte cu cei care intra pe teren, adica cu mine", a declarat Cristi Chivu la gsp.tv.

"Intr-un fel ma asteptam sa fie demis, dar pot sa spun ca imi pare rau. Am lucrat bine cu dansul in ciuda tuturor povestilor care au fost vehiculate. Nu cred ca Federatia a facut aceasta schimbare pentru a da satisfactie suporterilor si nu cred ca era oportuna aceasta schimbare. Obiectivul nostru devine Campionatul European din 2012, pentru ca la Mondial nu mai putem ajunge. Noul selectioner va veni cu ideile lui, nu este usor sa pregatesti prima reprezentativa. Mircea Sandu nu s-a sfatuit cu noi in legatura cu aceasta demitere, nu mi s-ar parea normal", a declarat Adrian Mutu la gsp.tv.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
58

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
40

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
44

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...