Victima accidentului de la Huțani, în stare foarte gravă. Medicii sunt rezervați!

Victima accidentului de la Huțani, în stare foarte gravă. Medicii sunt rezervați!
Victima care a supravietuit accidentului rutier produs joi la Hutani, tragedie in urma careia doi barbati si-au pierdut viata, se zbate intre viata si moarte, la o unitate medicala din Iasi.

Șoferul mașinii implicată în evenimentul rutier a fost transferat ieri de urgenta la Spitalul "Sf. Spiridon" Iasi. Tânărul, în vârstă de 23 de ani, este în comă profundă, în secția de Terapie Intensivă, unde este intubat și ventilat mecanic. El a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral cu pierdere de cunostinta, fracturi costale multiple, pneumotorax stang si contuzie toraco-abdominala. Medicii sunt rezervati în privința șanselor de supraviețuire.

Tragedia s-a petrecut joi dimineața, la limita dintre județele Botoșani și Suceava. Petru Barbălată, de 46 de ani, din Bucecea, l-a rugat pe un verișor din Leorda să îl transporte cu mașina până la Aeroport la Salcea.
 
Verișorul său, Gabriel Sava, de 23 de ani, a apelat la rândul său la o cunoștință, Constantin Amănăloaie, de 27 de ani, tot din Leorda.
 
Amănăloaie era taximetrist în Piatra Neamț și venise în vizită acasă. Acesta i-a spus că îi dă mașina, dar merge și el. Din motive încă necunoscute, la volan nu s-a urcat proprietarul mașinii, ci Gabriel Sava, taximetristul fiind pasager pe scaunul din dreapta, iar bărbatul în vârstă de 46 de ani era pasager pe bancheta din spate.
 
Înainte de podul de la limita cu județul Botoșani, șoferul de 23 de ani a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens intrând în plin într-o cisternă cu ciment, care circula din sens opus.
 
Constantin Amănăloaie și Petru Barbălată au decedat pe loc, șoferul Daciei Logan fiind transportat în stare gravă la spital la Iași.

Vezi foto aici

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
56

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
28

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
161

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...