Victima accidentului de la Broscauti are sanse mici de supravietuire

Victima accidentului de la Broscauti are sanse mici de supravietuire

 Medicii sunt rezervati cu privire la starea victimei  

Dacia implicata in accidentul petrecut astazi, pe noul drum care leaga localitatea Broscauti de Corlateni, a ajuns un morman de fiare!

Evenimentul rutier a avut loc intr-o curba extrem de periculoasa. Dacia condusa de Ion T., de 50 de ani, se indrepta cu viteza dinspre Corlateni spre Dorohoi.

La intrarea in Broscauti, masina s-a izbit frontal in parapetul metalic de pe margine, care fusese montat doar cu cateva ore mai devreme. In urma impactului extrem de violent, masina a fost transformata intr-un morman de fiare contorsionate. Stalpii celor trei semne rutiere montate in curba au fost pur si simplu spulberati.

Martorii spun ca parapetul nu era inca fixat in beton, altfel cei doi pasageri nu ar fi avut nici o sansa. Scos din masina inainte de sosirea echipajului de descarcerare, soferul a fost trims de urgenta la Botosani. Medicii sunt rezervati in privinta sanselor lui de supravietuire.

Pe scaunul din dreapta se afla Neculai P., care a scapat mult mai usor, cu leziuni la gat si cap, fiind in stare de soc.

Politistii rutieri cred sirul accidentelor pe acel drum va continua, intrucat soferii sunt tentati sa apese prea tare pedala de acceleratie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

astăzi, 21:18
87

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

astăzi, 21:07
59

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22
209

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...