Viceprimarul Ghiorghita il invita pe deputatul Baban sa mai mearga si pe jos!

Viceprimarul Ghiorghita il invita pe deputatul Baban sa mai mearga si pe jos!
Stefan Baban s-a suparat pe municipalitate pentru ca nu mai are loc sa isi parcheze masina atunci cand merge la piata! Nu are idee despre ce lucrari se efectueaza in zona, insa important este ca soferii nu au locuri de parcare!

S-a ocupat parcarea. Chiar daca am loc in alta parte, nu se poate asa ceva. E Piata orasului. Sincer, acum nu am nimic cu nimeni. Nici nu stiu cine va veni acolo. Si asa nu aveai loc sa parchezi masina. Acum nici atata nu mai este. Iar politistul comunitar sta si noteaza numarul ca sa ridice masina, spune deputatul peremist Stefan Baban.

Viceprimarul Florin Ghiorghita spune ca problema este destul de complexa, si ca aglomeratia din Piata are legatura cu mutarea comerciantilor din Centrul vechi, pe perioada cand in zona se deruleaza lucrarile de reabilitare. Astfel s-a ajuns si la montarea unor module provizorii in parcarea din fata Halei de Carne.

Il deranjeaza probabil aceste module fiindca oamenii de rand oricum nu ajungeau sa parcheze masina in parcarea respectiva. Dar ca sa rezolvam si problema celor 1, 3 sau 10 care parcau in zona respectiva am inceput tot pe Centrul Vechi, cu prioritate amenajarea Parcarii din spate de la Casa Cartii, a declarat Ghiorghita.

Ghiorghita mai spune ca parcari ar fi la dispozitia celor interesati, iar situatia se va imbunatati odata cu finalizarea parcarii din zona Casa Cartii.

Baban, daca era asa de interesat de locurile de parcare, probabil nu-si construia ceea ce si-a construit. A ajuns si el dupa 4 ani in Piata si a vazut ca trebuie sa mai mearga eventual 20-30 metri pe jos si nu i-a convenit. Era obisnuit sa intre cu masina pana in Hala, a mai adaugat viceprimarul Florin Ghiorghita.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A vrut să mănânce un fruct, dar a ajuns la spital înțepată de o albină!

Miercuri, 19 Iunie 2019
287

Femeia în vârstă de 60 de ani se afla în curtea casei, la Săveni. În momentul când a vrut să muște dintr-un fruct, femeia a simțit o înțepătură puternică l...

Vama va ieși din subordinea ANAF în luna iulie. Va fi o structură independentă

Miercuri, 19 Iunie 2019
375

Actul normativ privind scoaterea Vămii din subordinea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) va fi supus dezbaterii publice în luna iunie, iar în iulie va fi adoptat, a decl...

Partea bună a ploilor din ultima perioadă: Recolta de grâu și porumb va fi mult mai bună în acest an

Miercuri, 19 Iunie 2019
315

Ploile care au cazut in mare parte a Uniunii Europene (UE) au determinat serviciul de monitorizare agrometeo european (MARS) sa imbunatateasca estimarile privind productia de grau si porumb din acest ...