Viata la bloc sau fiecare pe propria socoteala

Viata la bloc sau fiecare pe propria socoteala

 Multi botosaneni sunt lasati de izbeliste din cauza vecinilor  

Cine are bani nu are si vecini! Botosanenii care si-au permis sa isi reabiliteze termic apartamentele pe propria cheltuiala au facut-o fara sa le pese de vecinii mai putin norocosi, care simt abia acum repercusiunile acestor lucrari.

Astfel, cetatenii care nu si-au facut reabilitarile termice nu pot beneficia de programul national de reabilitare, unde cheltuiala este de doar 33% din valoarea totala a lucrarilor. Municipalitatea refuza categoric sa intervina in aceste blocuri, pentru ca reabilitarea termica priveste lucrarea in intregime a imobilului, nu pe bucatele sau pe sarite.

Daca pe cont propriu reabilitarea termica a unui apartament ajunge la 1.800 lei, prin programul national ajunge 1.200 - 1.500 lei. In afara de faptul ca, spun specialistii, reabilitarea prin programul national este mai avantajoasa, lucrarile fiind si garantate.

Prin programul acesta se face treaba gospodareste. Reabilitezi si terasa si subsolul, se repara toate conductele. Cu banii pe care i-au dat numai pe termoizolatie ar fi facut mult mai mult, a precizat viceprimarul municipiului Botosani, Catalin Alexa.

La ora actuala, prin programul national, in municipiul Botosani se afla in curs de reabilitare termica sase scari de bloc. Doua scari de bloc pe Constantin Gane, 2 scari pe Calea Nationala, la Asociatia 37 si 2 din Parcul Tineretului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
58

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
93

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
157

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...