Vezi lista finala a celor care vor primi o locuinta in cartierul ANL Cismea!

Vezi lista finala a celor care vor primi o locuinta in cartierul ANL Cismea!
Reprezentantii Primariei Botosani au definitivat lista cu cei 93 de beneficiari care vor primi repartitie in blocurile ANL din cartierul Cismea. Dupa ce in luna aprilie consilierii locali au aprobat lista cu cei care vor primi o locuinta ANL, in urma verificarilor facute de catre municipalitate s-a constatat ca o parte dintre acestia nu mai indeplineau conditiile pentru a beneficia de locuinta, astfel ca locul acestora a fost luat de urmatorii de pe lista, care intruneau conditiile.

Solicitanţii care nu fac dovada că îndeplinesc condiţiile de acces (vârstă, loc de muncă, nedeţinerea in proprietate a unei locuinţe) au fost eliminaţi, astfel că nu se regasesc în lista de repartizare deşi figurează în lista de priorităţi definitivă.

Deşi sunt 96 de locuinţe, lista de repartizare conţine doar 93 de nume, motivat de faptul că s-au păstrat 3 locuinţe ca rezervă pentru situaţia în care se constată că unii dintre solicitanţii îndreptăţiţi să primească o locuinţă care au fost notificaţi să facă dovada că îndeplinesc condiţiile de acces, din motive obiective nu au avut posibilitatea să prezinte actele necesare, să poată beneficia de dreptul lor şi să primească repartiţie.

În cazul în care până la data emiterii repartiţiilor nu se vor prezenta cei aflaţi în situaţia de mai sus, restul de 3 locuinţe vor fi repartizate în continuare conform listei.
 
 Repartizarea efectivă a locuinţelor se face către persoanele înscrise în lista de repartizare rămasă definitivă, urmărindu-se, după caz, repartizarea prioritară către persoane cu handicap şi asigurarea spaţiului locativ la care au dreptul solicitanţii de locuinţe, în ordinea descrescătoare a numerelor de camere.
 
 Lista de repartizare a locuinţelor se supune aprobării Consiliului Local. Contestaţiile cu privire la repartizarea locuinţelor se adresează şi se soluţionează în condiţiile prevăzute de lege, respective în termen de 7 zile de la data afişării. 
 

Vezi lista finala a celor care vor primi o locuinta in ANL Cismea! (CLICK AICI!)
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
18

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
31

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
31

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...