Vezi cum va fi vremea în intervalul 2-15 iunie!

Vezi cum va fi vremea în intervalul 2-15 iunie!
 Potrivit meteorologilor, în Moldova, la începutul intervalului se vor înregistra medii ale temperaturilor de 20...22 de grade ziua şi 8...10 grade noaptea. Apoi regimul termic va marca o creştere până spre finalul primei săptămâni de prognoză, iar în a doua săptămână se va menţine în general constant.

Mediile maximelor vor atinge 26...28 de grade în jurul datei de 07 iunie, iar cele mai ridicate minime vor fi, în medie, de 15...16 grade.  

Probabilitatea pentru ploi pe arii mai extinse şi mai însemnate cantitativ va creşte în intervalul 07...12 iunie, în rest acestea fiind de așteptat doar pe arii restrânse și în general slabe cantitativ.  

  LA MUNTE

Regimul termic, atât cel diurn cât şi cel nocturn, va fi în creştere uşoară în prima săptămână, apoi se va menţine staţionar. În aceste condiţii, mediile temperaturilor maxime vor fi de 10...12 grade în primele zile din interval, dar vor atinge 18...19 grade în jurul datei de 08 iunie, iar mediile temperaturilor minime vor crește de la 2...3 grade, până spre 10 grade.  

Vremea se va menţine instabilă, cu ploi în averse, ce se vor semnala în mod deosebit după- amiaza. Izolat, acestea vor putea fi mai însemnate cantitativ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Primul Cuvânt

Joi, 5 Decembrie 2019
188

Încă o zi și încă o poezie pentru dumneavoastră, semn că proiectul nostru nu este lipsit de sens. În această seară publicăm versurile primite de la Landi Turiceanu. ...

Craiova - Botoșani 3-1! Un nou meci bun pierdut de trupa lui Croitoru!

Joi, 5 Decembrie 2019
282

FC Botoșani s-a deplasat la Craiova pentru partida cu Universitatea Craiova.              Prima acțiune periculoasă a meciului a avut loc în minutul 9, atunci când Ebenhofer a ...

Fotografia zilei: O barză a poposit la Manoleasa și nimeni nu o ajută să nu înghețe de frig!

Joi, 5 Decembrie 2019
1784

Fotografia zilei ne-a fost trimisă în această seară de o botoșăneancă, iar dacă te uiți mai bine ți se sfâșie inima!Deși este iarnă, o barză, probabil rătăcită, a popos...