Vezi cum va fi vremea în intervalul 2-15 iunie!

Vezi cum va fi vremea în intervalul 2-15 iunie!
 Potrivit meteorologilor, în Moldova, la începutul intervalului se vor înregistra medii ale temperaturilor de 20...22 de grade ziua şi 8...10 grade noaptea. Apoi regimul termic va marca o creştere până spre finalul primei săptămâni de prognoză, iar în a doua săptămână se va menţine în general constant.

Mediile maximelor vor atinge 26...28 de grade în jurul datei de 07 iunie, iar cele mai ridicate minime vor fi, în medie, de 15...16 grade.  

Probabilitatea pentru ploi pe arii mai extinse şi mai însemnate cantitativ va creşte în intervalul 07...12 iunie, în rest acestea fiind de așteptat doar pe arii restrânse și în general slabe cantitativ.  

  LA MUNTE

Regimul termic, atât cel diurn cât şi cel nocturn, va fi în creştere uşoară în prima săptămână, apoi se va menţine staţionar. În aceste condiţii, mediile temperaturilor maxime vor fi de 10...12 grade în primele zile din interval, dar vor atinge 18...19 grade în jurul datei de 08 iunie, iar mediile temperaturilor minime vor crește de la 2...3 grade, până spre 10 grade.  

Vremea se va menţine instabilă, cu ploi în averse, ce se vor semnala în mod deosebit după- amiaza. Izolat, acestea vor putea fi mai însemnate cantitativ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mulțime de autorități convocată la Prefectură, într-o campanie anti-trafic de persoane. Vine și un subsecretar de stat

astăzi, 19:42
106

Campania „Informare acasă! Siguranţă în lume”, ajunge din nou la Botoşani. Joi, 22 august 2019, începând cu ora 14:00, în sala „Iorga” din cadr...

Rentierii agricoli pot face demersuri pentru obținerea vizei pe 2018, până pe 2 septembrie

astăzi, 19:19
55

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Botoșani informează că pentru obţinerea vizei aferente anului 2018, rentierii agricoli se mai pot prezenta până la data de 2 ...

ACUM: Un elicopter SMURD preia o femeie care a suferit un infarct

astăzi, 18:53
844

Un elicopter SMURD se pregătește să aterizeze la unitatea militară de pe Petru Rareș, pentru a prelua o femeie de 46 de ani.Pacienta a suferit, miercuri, un infarct, urmând a fi transpo...