VEZI cine vrea să construiască spațiul de joacă de pe locul fostelor sere

VEZI cine vrea să construiască spațiul de joacă de pe locul fostelor sere
Cinci firme au depus oferte financiare la licitația organizată de DSPSA, în vederea atribuirii contractului pentru amenajarea spaţiului de joacă de pe locul fostelor sere din Parcul Mihai Eminescu.  

Cele cinci firme sunt Victor Construct, care a venit cu o ofertă financiară de 1.075 milioane de lei, Dioconstruct, cu o ofertă de 1,099 milioane lei, Delta Con Dorohoi, cu o ofertă de 1,199 milioane de lei, Aquaterm, cu 1,233 milioane de lei, şi Cornell’s Floor’, cu 1,237 milioane lei.  

Urmează ca ofertele să fie analizate de comisia de licitații, ulterior fiind desemnat câștigătorul. 

Pe locul fostelor sere din Parcul Mihai Eminescu, unde ar fi trebuit sa se construiasca un bazin didactic de inot, va fi amenajat un spatiu modern de joaca pentru copii.  

Investitia va trebui finalizata pana in luna mai 2014.  

Pe locul respectiv vor fi amenajate mai multe spatii comerciale, 20 de locuri de parcare, tobogane, o fantana arteziana, insa vor fi montate si mai multe aparate de fitness, mese de sah.  

Accesul la terenul de joaca va fi gratuit, iar spatiul va fi supravegheat video.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
626

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
219

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
171

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...