Vesti bune pentru comerciantii botosaneni: SMECHER ARESTAT!

Vesti bune pentru comerciantii botosaneni: SMECHER ARESTAT!
Tanarul in varsta de 21 de ani, din Botosani, despre care va informam in cursul zilei de miercuri ca a fost retinut de politisti, a fost arestat preventiv, pentru o perioada de 29 de zile!

De luni bune, botosaneanul fura fara nicio jena din magazinele din Botosani, el recurgand si la amenintari cu cutitul la adresa vanzatoarelor.

Patronul unui lant de magazine din Botosani a afisat chiar la intrarea in unitate imagini surprinse in timpul actiunii infractorului, insa tanarul nu s-a lasat deloc intimidat!

"Ieri, 11 martie, politistii botosaneni au prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani propunerea de arestare preventiva a suspectului P. Constantin-Cristian, de 21 de ani, din municipiul Botosani, retinut de catre politisti pentru o durata de 24 ore, fiind cercetat sub aspectul savarsirii a 12 infractiuni (furt, distrugere, amenintare si port ilegal de cutit), comise in perioada 23.08.2008 – 06.03.2009 pe raza municipiului Botosani", a precizat Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Propunerea politistilor a fost insusita de catre procuror, fiind sesizata instanta de judecata, care a dispus arestarea suspectului pentru o perioada de 29 zile.

In baza mandatului de arestare preventiva emis de instanta de judecata, suspectul a fost introdus in Arestul IPJ Botosani, fiind continuate cercetarile in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a acestuia.

SMECHER DE BOTOSANI, RETINUT DE POLITISTI

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
88

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
52

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
54

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...